Šta je novo?

CeBIT

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Da li je moguce da niko nije otvorio ovaj thread. :zgran: :bottle:

Elem, pohvale za benchmark ekipu (Peca & Silverglider) i izvestavanje sa aktuelnog CeBIT-a. ,,:) :beer:

Hvala sto se neko setio da pomene :D

Salu na stranu, ni mi sami nismo najzadovoljniji kako smo to obavili ali za vreme koje smo proveli tamo uz sve one obaveze koje su nas snasle, moram reci da je uradjeno krajnjim naporima. Sajam zavrsava u 18h a nas su bukvalno terali iz press centra u 21h...

Sledece godine ako se budemo odlucili da izvestavamo direktno odande, morace da nas ide cetvorica i to svih sedam dana, nema druge...

Da, super ste to odradili prva tri dana, onda se ocigledno nesto desilo...Whatever. Hoce li biti nekog "rezimea", tj. finalnog teksta, zakljucka o sajmu?

Svaka pohvala Peci&Silveru, za zadovoljstvom sam citao textove...Nego, da li se ste nesto doneli sa sajma?

p.s.
Pohvala i za novootvorenu sobu

da... herojski rad... ma znam kako je kad imas tri dana da odradis posao od sedam dana, pri cemu dva coveka treba da se kloniraju minimum 2x...
Prateci sve velike sajtove, ukljucujuci naravno o ovaj nas ;), stekao sam utisak da i nije nesto bio na nivou proslogodisnjih... a Peco, Silvere?

No.1 je napisao(la):
Sledece godine ako se budemo odlucili da izvestavamo direktno odande, morace da nas ide cetvorica i to svih sedam dana, nema druge...

Evo ja idem sl. godine :p da pripomognem :d

npetar je napisao(la):
Svaka pohvala Peci&Silveru, za zadovoljstvom sam citao textove...Nego, da li se ste nesto doneli sa sajma?

p.s.
Pohvala i za novootvorenu sobu
Jeste meni prometeiu mach 2 :)

Nismo nista, samo obecanja, puna kola :D

Kako vam je uspelo da napunite gepek? :)
Ako mislite da se samo u Srbiji grabe za sve sto je dz trebalo je da vidite invazije Nemaca na standove koji nesto nude, a takvih nije ni bilo mnogo. Nvidijinom i ATIjevom standu u tim momentima nisi mogao ni da pridjes
(na slici ATI-jev stand).

Prilozi

• ko hoce za dz.jpg
    ko hoce za dz.jpg
    79.5 KB · Pregleda: 128
Spotter je napisao(la):
Nvidijinom i ATIjevom standu u tim momentima nisi mogao ni da pridjes

Nisam znao da je ovoliko bilo nashih na CeBitu :D

Spotter je napisao(la):
Kako vam je uspelo da napunite gepek? :)
Ako mislite da se samo u Srbiji grabe za sve sto je dz trebalo je da vidite invazije Nemaca na standove koji nesto nude, a takvih nije ni bilo mnogo. Nvidijinom i ATIjevom standu u tim momentima nisi mogao ni da pridjes

S tim da sam ja licno na NV standu mogao da izgubim glavu - u jednom momentu je tip na standu nalozio 200-250 posetilaca da se deru 'nvidia, nvidia' (kao ko ce jace i glasnije) i u tom trenutku se ispred svih njih penje silver na stepenice, a preko celih ledja natpis 'ATI', onako lepo metar sa metar :D
Sto bi rekli montipajtonovci 'cuje se skrgut zuba...' :d

Elem, sad ce finalni tekst u formi analize cebita - bila je zapala meni ta duznost, a onda sam bio odvucen na drugu stranu i drugi sajam na kojem je ucestovala moja firma.

Ove godine smo imali problem sa izvestavanjem sa sajma zbog toga sto je scheduler bio prepunjem sastancima sa raznim firmama gde smo se morali malo boriti oko promovisanja Benchmarka kao sajta i daviti za bolji/veci support. I tako sa sastanka na sastanak - prodje dan po dan; sta si video na standu? Nista, video si zbunjenu facu PR menadzera dok pokusavas da mu objasnis velicinu, specificnost i ostale karakteristike IT scene Srbije (i Crne Gore) i zasto bi bilo dobro da ta firma dodje uopste u Srbiju i na Benchmark. Kad smo vec kod toga, bilo je dosta firmi koje su bile zainteresovane da dodju kod nas, ali imaju problem sa nalazenjem distributera kod nas (ne da nema firmi, nego sto kod nas sve firme pokusavaju da prodaju sve brandove, a to tako napolju ne ide). Dakle, i ponekad je bilo problem stici proanalizirati sta ima od opreme na nekom standu iako smo tamo proveli sat vremena (ali iza 'zatvorenih vrata').

Nazad
Vrh Dno