silverglider je napisao(la):Potreban ti je softver koji obezbedjuje tzv. "packet writer", tacnije UDF fajlsistem. Ima nekoliko verzija, pitanje je koliko su medjudobno kompatibilne. Najcesce se koriste InCD (uz Nero) i DirectCD (uz WinOnCD, EasyCD, itd). Odluci se za jedan od njih, posto nece hteti oba da se instaliraju. Jos gore, ako koristis npr DirectCD, Nero ce se buniti i obratno. Zato prilagodi izbor packet writera izboru svog programa za narezivanje.
Za masine koje nemaju pisac, treba da znas da treba da se instalira taj isti InCD ili DirectCD (ili verzija koja moze samo da cita, tj "UDF citac") da bi takav CD-RW medijum mogao da se procita. Pre prvog zapisa, CD-RW medijum mora da se formatira.
silverglider je napisao(la):Jos gore, ako koristis npr DirectCD, Nero ce se buniti i obratno. Zato prilagodi izbor packet writera izboru svog programa za narezivanje.
silverglider je napisao(la):Da, i ja koristim InCD i tri programa za narezivanje (Nero, WinOnCD i EasyCd) Ovde sam upozorio da ce se Nero buniti, ne da nece raditi. Odbijanje instalacije se odnosilo na pokusaj instalacije InCD-a i DirectCD-a. Ucinilo mi se jednostavnije za nekoga ko tek pocinje da ulazi u UDF, da preporucim defaultnu opciju - koristi ono sto se ne zali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari