Mare je napisao(la):naravno lossles i to WMA, najbolje radi ubedljivo...
Ali čemu onda EAC? AudioGrabber radi u burst modu, dakle o tome sam i pričao, da burst daje prihvatljiv rezultat a secure EAC ne.Lukija je napisao(la):I meni se desavalo da EAC u Secure modu napravi los rezulat ali sam probao durgo resenje - burst i zna da upali.
Meni savrseno odgovara, tim pre sto koristim WMP 9 pa mi i bez pluginova radi sve... a rezultati su extra ako vratim WMA -> Waw dobijam 100% isti fajl kao original... pri tome je kompresija oko 40%Alexandar je napisao(la):Postoji i WMA lossless, ali retko ga ko preferira pošto je closed source.
wiz011 je napisao(la):Ali čemu onda EAC? AudioGrabber radi u burst modu, dakle o tome sam i pričao, da burst daje prihvatljiv rezultat a secure EAC ne.
Ali ovo su slučajevi kad je katastrofalno grebovanje EAC-a očigledno, a šta kad nije? Rečju, opet se postavlja pitanje šta je garancija da EAC korektno grebuje? Neko reče - ono što čujemo. Taj test meni prolazi CDex, a vrlo često (na ispravnim diskovima) i AudioGrabber.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari