Šta je novo?

cda>mp3?

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Kako da u "Nero" programu namestim da kada kopiram audio CD da mi automatski narezuje na prazan CD MP3 format?

Mislim da bi ti bolja varijanta bila da prvo izgrebujes taj audio CD koji zelis da kopiras (mozes i iz Nera), pa da kad skupis xxx MP3-a na gomilu narezes sve to odjednom. U suprotnom ces morati da rezes MultiSession diskove. Pored toga, mislim da je nemoguce direktno uraditi to sto bi ti zeleo - ili ces da ga kopiras On-The-Fly ili ces prvo da napravis Image, pa na osnovu njega da narezes disk, ali ces u oba slucaja dobiti AudioCD...

Ja takođe tražim kako da is CDA-> MP3 program koji grabuje, ali brže nego što pesma traje.
Imam OS XP home, i pre toga sam imao Millenium. Na OP Millenium-u sam koristio audio catalist, ali taj program kod XP-a ne radi grabovanje u maksimalnoj bryini vec kako pesma ide tako grabuje.

Interesuje me program koji moye to da radi sto brže.

Hvala unapred

Želislav

Da bi ti Audio Catalyst radio kako treba u XP-u potreban ti je ASPI drajver. Pogledaj ove linkove:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=26039&highlight=aspi
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=30827
Bolja alternativa ti je Exact Audio Copy.

zelislav je napisao(la):
Ja takođe tražim kako da is CDA-> MP3 program koji grabuje, ali brže nego što pesma traje.
Imam OS XP home, i pre toga sam imao Millenium. Na OP Millenium-u sam koristio audio catalist, ali taj program kod XP-a ne radi grabovanje u maksimalnoj bryini vec kako pesma ide tako grabuje.

Interesuje me program koji moye to da radi sto brže.

Hvala unapred

Želislav

Music MatchJukebox 8.0 fenomemalan skup alatki za zvuk, grabuje pesmu za manje od 30 sekundi. Prezadovoljan sam snjim. Pozdrav cheers

Hvala vam momci bili ste više nego upečatljivi.

A i brzi...

Želislav

Gde se moze skinuti Music MatchJukebox 8?

probaj na www.filemirrors.com pa ukucaj mmsetup_8000101.exe i skidaj!! Fajl je velik 10.8MB. Pozdrav

Nazad
Vrh Dno