http://www.auto-muzika.com/
Mislim da je ovo rešenje za sve koji bi da menjaju fabričku muziku, ali da im ostanu komande na volanu. Ja kod mene u autu već dve godine imam ovakav, doduše najprimitivniju verziju, uređaj i fenomenalno sam zadovoljan.
Što je najlepše, ako ga sakriješ negde, niko neće da ti razbije prozor zbog dobre muzike (ostaje fabrička), ostaju komande na volanu i sve dobre strane fabričke mjuze - a u šteku hrpa MP3-eva.![]()
Daj linkove za seme ili baci na mail ispod.
Imas mail.
Evo shema koje sam dobio.
postoji LIK koji prodaje samo original fabricke CD radio uredjaje ....za vektru B koliko se secam vabricki CD je oko 100e to je onaj sto mu se skida plocica sa brojevima ako se ne varam.subotom i nedeljom je na auto pijaci bubanj potok.
E to. Jesi li uspeo da napravis? Mislim da nije tesko ni za slabije poznavaoce elektronike.
To je OK ko voli fabricku muziku i nije mu bitan zvuk, ali sa mojim Pioneer-om se ne moze porediti ni jedan fabricki. To nije mala, vec ogromna razlika u zvuku. E jedino sto sam iskasapio daljinski i vracanja fabrickog plejera, a da rade komande, nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari