ZAP je napisao(la):slazem se da su ti cistaci losi i da u 90 posto slucajeva nista dobro ne urade ali se ne slazem sa Sasom koji tvrdi Svi ti cistaci CD uredjaja su obicna laz, jer su ovi uredjaji OPTICKI, dakle nema kontakta izmedju onoga sta se cita i onoga sta to cita. nema kontakta to je tacno ali ovi CD-ovi imaju cetkicu koja je okrenuta u vis i dlacice su visine 4-5 milimetara pa im je i cilj da dohvate optiku![]()
Mogu misliti kako cita diskove kad se nacvrcaVelja je napisao(la):Nije valjda da rakijom cistisPola pije, pola cd-u daje
![]()
sinke je napisao(la):pa zato pitam gde da joj kazem da ode da kupi, barem ce jedno vreme resiti probleme.
Heinz je napisao(la):Ima na berzi nedeljom (SKC) kod Tome i JDRAX-a Philips-ovih, ali je cena oko 13€, pa sad vidi šta ćeš... Bolje da malo obiđeš drugaricu![]()
Heinz je napisao(la):Ima na berzi nedeljom (SKC) kod Tome i JDRAX-a Philips-ovih, ali je cena oko 13€, pa sad vidi šta ćeš... Bolje da malo obiđeš drugaricu![]()
Misha je napisao(la):Da, stvarno bolje da obidjesh drugaricu... imash duplu korist![]()
Velja je napisao(la):Nije valjda da rakijom cistisPola pije, pola cd-u daje
![]()
nIce Cream je napisao(la):Ne ne, sve pije.... kap cd-u daje...
Cist medicinski alkohol je najbolje resenje za rucno ciscenje... najbrze ispari...
Narocito posle dobrog obroka!studiovpc je napisao(la):Mozda mi ne verujete ali najbolja je pljuvacka za ciscenje. Da, pljuvacka iz rodjenih usta, alkohol ostavlja beli trag pa tako da ustvari prividno ocisti socivo, rakijom naravno sve smrdi k'o da ti je kompjuter pijan. I tako cujem ja od nekog da je najbolj pljuvacka, resim da probam, uznem stapic za usi malo ga "pljunem" i bacim se na ciscenje kad ono radi bolje nego sa alkoholom ili ljutom.
Misha je napisao(la):Da, stvarno bolje da obidjesh drugaricu...
studiovpc je napisao(la):Mozda mi ne verujete ali najbolja je pljuvacka za ciscenje. Da, pljuvacka iz rodjenih usta, alkohol ostavlja beli trag pa tako da ustvari prividno ocisti socivo, rakijom naravno sve smrdi k'o da ti je kompjuter pijan. I tako cujem ja od nekog da je najbolj pljuvacka, resim da probam, uznem stapic za usi malo ga "pljunem" i bacim se na ciscenje kad ono radi bolje nego sa alkoholom ili ljutom.
Pola pijes (jedes), pola Sarcu (pardon, CD-gROM-u) dajes :dseptimus je napisao(la):Sine, ovde neki jedu dok su za rachunarom... :<>
Kao prvo, nema potrebe da cupas iz naftalina stare postove ctp;momsab je napisao(la):Ja sam jednom koristio taj CD za Äišćenje. Ma, ***** je to, samo ti zamaže soÄivo. Najbolje je da otvoriÅ¡ CD, oÄistiÅ¡ sa Äime već i ti je to. Samo, pazi da li je soÄivo plastiÄno ili stakleno. Ako je plastiÄno a oÄistiÅ¡ ga neÄim alkoholnim, radiće najviÅ¡e nedelju dana ako bude radio. Posle možeÅ¡ samo da kupiÅ¡ novi. Ovo piÅ¡em iz iskustva (tako sam sjeb'o za sva vremena Sony 8x)
momsab je napisao(la):Ja sam jednom koristio taj CD za Äišćenje. Ma, ***** je to, samo ti zamaže soÄivo. Najbolje je da otvoriÅ¡ CD, oÄistiÅ¡ sa Äime već i ti je to. Samo, pazi da li je soÄivo plastiÄno ili stakleno. Ako je plastiÄno a oÄistiÅ¡ ga neÄim alkoholnim, radiće najviÅ¡e nedelju dana ako bude radio. Posle možeÅ¡ samo da kupiÅ¡ novi. Ovo piÅ¡em iz iskustva (tako sam sjeb'o za sva vremena Sony 8x)
momsab je napisao(la):2 pitanja za septimusa:
Zasto si omasio temu?
Zasto mi ovo nisi rekao preko PM-a?
![]()
Ako pretpostavimo da si dobro ocistio socivo i da problem nije do rezaca ostaje Nero (mala verovatnoca) i najverovatnije diskovi. Koje diskove si koristio i da li si probao sa vise vrsta ili samo sa jednom? Moze da se desi da ti je zapala neka losa serija koju si rezao na prevelikoj brzini iako su mozda isti sertifikovani za tu brzinu i Nero ti je dozvolio da ih na istoj narezes...Aargh je napisao(la):Da ne otvaram novu temu moje se pitanje nadovezuje na prethodnu problematiku:
rezac dobroo cita, ali je nero sa kojim rezem diskove, poceo da prijavljuje da je dosta narezanih fajlova razilicito od originala, otprilike 2-15%, a dva CD-a sa filmovima su tako snimljena da osim imena diska nemogu da pristupim sadrzaju. Nero je ovde naveo da su fajlovi nepristupacni, a tako i bi. Obrisao sam socivo alkoholom i vatom, ali problem je ostao. Ima li neko ideju sta je jos moguce ciniti?
win98-Nero 5.5.10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari