Šta je novo?

CD-Teke u Novom Sadu

Sublimed

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
619
Koja je po vama najbolje opremljena CD-Teka u Novom Sadu? Ja sam do sada kupovao u MKR-u u Miletićevoj, ne znam za bolju... Dakle?

Znam da je MKR imao svoj sajt sa katalogom za downolad, ali ne mogu taj sajt da pronađem- Da li neko zna URL?

Ja već 5 godina kupujem kod Zeca, ako znaš gde se nalaze?!? Na detelinari, blizu pijace!!!
Kod njih nikad nisam imao problema, a sa MKR-om, non-stop se nešto žale. Ja im donesem disk koji ne radi, a oni odmah, to je vaša krivica, to nije naša. I onda te lepo zavrnu za nekih 120 dindži, ili već koliko je, nisam duhgo bio....

No. 1 po meni je: Cedeteka "ZEC"
No. 2 neka bude : "Compas" www.compas.co.yu

Zec je dobar, recimo u esprou su mnogo skupi, 200 dinara, mozes i u Home Computers, oni su u zeleznickoj na kraju (ili na pocetku gde vec, prema bulevaru u stvari). Mada kod njih je vise ono dodjes, pogledaju te, sta oces reci i pali, za sat vremena...inace je ok.
A gde je compas? Mislim, to katarine ivanovic.

U MKR su mom bratu naplatili 20 DM za Recognitu. Ne znam da nisu autori mozda, a kad zatrazis neku njihovu kompilaciju pocinju da te drndaju da je to produzeni disk, da ide u top varijanti sa top cenom...
Znam da to nije lak posao, al kad se pogubis onda si stvarno gotov.
Mislim da u centru nemas nekog izbora, osim njih, daj boze da se varam.

Sublimed je napisao(la):
Znam da je MKR imao svoj sajt sa katalogom za downolad, ali ne mogu taj sajt da pronađem- Da li neko zna URL?

Bio je albicom.com i mislim jos /mkr ali nisam siguran. Ja idem kod Culuma - CD World...

Zec je najbolji po meni, compas je blizu zeca ali je gazda grba tako da tamo vise neidem a i desava se redovno da nema nikog ili radi neki retard.

Ser_Zile je napisao(la):
compas je blizu zeca ali je gazda grba tako da tamo vise neidem a i desava se redovno da nema nikog ili radi neki retard.
Taj neki Zeljko gari je gazda jel? Pricao mi drug sad skoro u stvari, kao ima gomilu divxova. Onda ja kao ajde gde je - pa ****** trebali bi ici preko blata ako hoces...onda mi je pokazao zgradu...covece, pa ja sam na limanu, garant cu ici svaki put tamo do tog WW2 zdanja.

Hm, a koje od tih CDTeka imaju onakve popuste tipa: "Na tri kupljena diska dobiješ dva besplatno..." ili nešto slično. To znam da MKR ima.

A još + mi MKR odgovara zato što je u Centru, pa svakako kada dođem u NS, imam posla po Centru i onda usput navratim do Miletićeve u MKR...

soulfly je napisao(la):
Taj neki Zeljko gari je gazda jel? Pricao mi drug sad skoro u stvari, kao ima gomilu divxova. Onda ja kao ajde gde je - pa ****** trebali bi ici preko blata ako hoces...onda mi je pokazao zgradu...covece, pa ja sam na limanu, garant cu ici svaki put tamo do tog WW2 zdanja.

Moze i preko blata kroz one baste sa zasadjenim lukom i paprikom a moze i okolo ali sve u svemu pola divx je lose(nema titl, neradi zvuk, nema slike, ili ko zna sta jos).

P.S. To moze da ti bude kao turisticka tura da vidis u cemu su ljudi nekad ziveli (bese kameno doba ili ?)

Kazem ti, zadrzao sam se samo na panoramskom razgledanju, onako burzujski, iz volvo-a 😀

A kako to da niko nije spomenuo Gamer???
Oni su u Gagarinovoj pa navrati i tamo, momci su OK i imaju dosta stvari.

Sajt za MKR je www.mkryu.com
a inace imao sam loseg iskustva sa njima i jako su neljubazni (gazda mislim, oni zaposleni su ok ali nista ne smeju da urade bez gazde)
I jos me nervira sto rade do 17h.

Konkretno ja sam uzimao NOLF2 na noname cd-ovima i 3 puta vracao jer je lose snimljen (pucala instalacija) - provereno na Teac40x, Teac32x i Samsung52x.
Rekao sam da hocu neku drugu igru na 2 CD-a jer mi je dosadilo da stalno vracam, i morao sam da zovem gazdu na mobilni da se ubedjujem. Straaaaasno kakvi su.
Jos on mene ubedjuje da ja zaje****m, kao on je snimio vec 10 puta i niko se nije zalio..bla bla. Nista na kraju sam iskamcio nesto drugo i rekao sebi da nemam nameru da se vracam tamo.

U Gameru su mi snimili NOLF2 bez problema.

Pozdrav

Zec je najpovoljnija ali dzabe kad me nervira onaj debeli krmak (gazda)... udjem unutra, "dobar dan", a on ce na to "mrb vkjsdfqf kjsa f", u fazonu, uzmi sta ti treba i pali....

Jednom ce mi puci ***** i otecu mu onaj laptop i zakljucati ga u wc O🙂

EXCOM je dobar. Provereno dobija igre pre zeca a cene su iste. Inace nalazi se preko puta robne kuce ABC na detelinari.

Hmmmmm

Mile + pogub radnici + Miletova velika grba = ne idem tamo vise :hair: mislim ono njega ne treba reklamirati jer je mighty hunchback of notr` dame. Jos da nema onog mladjeg zenskog osoblja firma bi propala. I ja bas ne bi reko da Mile dobija pre Zeca al nema veze.

Za Fifu2003 i NHL 2003 mogu da garantujem da ih je EXCOM prvi dobio posto sam pre toga bio u zecu. Inace desavalo mi se da mi lose narezu CD ali su uvek bez pogovora davali novi.Bitno je samo da pre nego sto im odneses disk na reklamaciju da ga isprobas i na nekoj drugoj masini.

SnakeEyes je napisao(la):
Za Fifu2003 i NHL 2003 mogu da garantujem da ih je EXCOM prvi dobio posto sam pre toga bio u zecu. Inace desavalo mi se da mi lose narezu CD ali su uvek bez pogovora davali novi.Bitno je samo da pre nego sto im odneses disk na reklamaciju da ga isprobas i na nekoj drugoj masini.

Malo si preterao sa hvaljenjem ali u sustini nisu losi i to je skroz normalno da ti da drugi CD ako je neki snimnjen sa greskom, dok u COMPAS-u dobijes da nekazem sta. Pogotovo se meni desavalo da iznajmim CD koji je prepun gresaka i onda kad ga vratim bude ona grba "dali samo vracas ili i uzimas nesto" a iznajmio sam toliko bio za kratak period da je sramota da mi kaze tako nesto i plus sam mu poslao toliko ljudi da se uclane i sve to, a najgore je kad nema nikog a ja zivim na Podbari sto je mnogo daleko pa poludim 😉

P.S. Treba sve njih prijaviti :beat:

Tuljane samo ti prijavljuj gde cemo onda uzimati Divx-e:beat:

Nazad
Vrh Dno