Šta je novo?

cd-rw za laptop

• Začetnik teme Začetnik teme veske
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
furov je napisao(la):
ddr2 nema veze sa tipom procesora. ima ddr2 na IBM r51e a celeron procesor....
moze polovan combo da uzme ili cak samo dvd. to moze da se nadje za 20-30e. e sad, znam da je pametnije kupiti nov combo...
medjutim, treba paziti da se podudara konektor a zatim plastika od vrata. bitno je dugme da se gadja, a ostalo se da namestiti....
nije neka masina sto ima autor teme,tako da dvd-rw malo preteran za tu masinu od laptopa

Brzo si se korigovao 😀 Za procesor 😛
Gde naci dobar polovan ODD za notebook? Da su tako dobri ljudi ih ne bi trazili.
Jeste, muka sa estetikom, prikljucci uopste nisu problem. Konektor mozes da setas levo-desno da bi ga prilagodio limu koji ga drzi.
To koliko je jaka mashina nije bitno. U pitanju je samo chipset, (i RAM, OS)koliko moze da nahrani uredjaj da bi korektno narezao DVD. A slim-odd su najcesce MAX 8x. Iole pristojniji PII, o P!!! da ne pricam, bez problema saradjuje sa dvdrw-om.

ma ljudi ovo je celeron m (tultain jezgro, tako barem pise), znaci po seljacki P4.Ali manimo se toga gde ima combo znaci cd rezac i dvd

veske je napisao(la):
ma ljudi ovo je celeron m (tultain jezgro, tako barem pise), znaci po seljacki P4...

Nije! Ako je "TUALATIN", to ti je P!!! 😛

imam ja dvd za lap ako hoces, recimo 25e, tosiba. Ne mora da znaci da ce svaka optika raditi u svakom lap topu bez obzira sto je isti konektor meni u dellu d600 nece sve da radi (prijavi beli ekran na kome pise da ne moze da ga prepozna). Zato je najbolje da probas.

e momci sada sam trenutno u moskvi, ima li neko ideju za koliko i gde mogu naci robu(cd rezac, dvd citatc) ono ispod ruke.Pozdrav

veske je napisao(la):
e momci sada sam trenutno u moskvi, ima li neko ideju za koliko i gde mogu naci robu(cd rezac, dvd citatc) ono ispod ruke.Pozdrav

U Rusiji? Skuplje ces proci nego kod nas.

Nazad
Vrh Dno