Lomnica_city je napisao(la):Nasao si Combo za samo 55 eura!?Nesto mi je to malo za laptop!?...
veske je napisao(la):ne ne ovo je bas za acer, cini mi se aopen dvd citac i cd rezac, uredjaj je nov.A koliko bi kostao polovan posto nisam pri lovi?
Lomnica_city je napisao(la):...uzeo sam memoriju pa nista od P-M-a za jos neko vreme,zaboravih da javim...
veske je napisao(la):sta je P-M, e a koliko kosta memorija jedno 256 mb extra upgrade, e a kakv se lite on ugradili.Zar nije realno da polovan kosta jedno 30 eura, mislim ako je razilka izmedju novog i polovnog 10 eura stiscu se i uzeti novi.
Gorannnn je napisao(la):Boki jesi siguran da mogu da se zamene procesori na laptopovima (u jednom je celeron M 1.5GHz a u drgom Pentium M sa 2mb cache na 1.6GHz)?
jovan_jocic je napisao(la):Kakva je situacija kod ati xpress chipseta sa izmenom procesora. Ja imam celeron M 1.4 Koja je njegova magistrala. Memorija je ddr2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari