Šta je novo?

CD-R 24x ?

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Sta mislite koji je 24x rezac bolji: AOpen ili Teac ??? Treba da odlucim pod hitno, cena u marku ista kod ljudi kod kojih sam uplatio...

Kolko sam ja video kritike po netu Aopen je odlichan, navodno jedan od najboljih 24x rezacha pored Ricoh-a.

silvereye je napisao(la):
a gde si i za koliko uplatio te rezace, pliz?
U PCC-u 290 bez PnaP (izajva ;) ).
OK,OK,znam da napoju ima za manje ali mi se ne da...

Bane (moderator) koristi AOpen,a isto tako i Max,obojca su prezadovoljni.Mozda bi trebalo da se saceka test AOpen-a,ako ga uradi Bane (ili ga ima u Digital!-u).

Ja danas kupi TEAC 524E,sada skidam NERO pa cemo da vidimo kakav je.
boom FX

A kakav je plextor 24x?

Znas kako - oba su dobra, ali AOpen nema ATIP prepoznavanje medije (ili kako vec to zovu) od 15 sekundi koje Baneta iritira kao Teac -

AOpen izbacuje firmawareove koje updateujes iz Windows-a...

AOpen ima JustLink i JustSpeed tehnologije
Ne greje se, brz je (malko sporiji od Teac-a ako gledamo samo rezanje - a ne konacno vreme).... Ima odlican kvalitet snimanja i posle 22diska zaredom!!! Znaci, nije svaki ciga svoga konja.... raspitao sam se sta je najbolje i to i uzeo...

BTW, dobio sam ga po super ceni, full pakovanje sa orig. softverom itd....

Tako da.... PREPORUKA... (a i jevtiniji je od Teac-a)

byMaX je napisao(la):
Znaci, nije svaki ciga svoga konja.... raspitao sam se sta je najbolje i to i uzeo...

Tako da.... PREPORUKA... (a i jevtiniji je od Teac-a)

Cigo:) neki dan si napisao 24 diska zaredom:D :D :D

Onda sam se prebrojao... Uzeo sam 12 filmova iz CD kluba... 5 MP3 backupova - znaci 17 diskova, plus kopiranje mojih filmova sa harda - 5 (za novu godinu drugarici)... to je 22.. ako sam rekao 24 - onda sam se zeznuo u racunu...

Fala na ubedljivim komentarima. (D)

Naravno uzeo sam AOpen, nisam ga jos instalirao, ali evo moram za pocetak da kazem da je vec sama cinjenica da dobijete neki ROM u full pakovanju pravo osvezenje i velika uzivancija... :)

Nazad
Vrh Dno