Šta je novo?

CD player za auto ?

dacha123

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poena
210
Verujem da ima i vozaca medju nama , a pitanje je sta uzeti kao cd player buduci da mi je stari otišo :/ ? a budzet ... sto povoljnije,nista posebno :d

Po meni, neki najjeftiniji USB Pioneer CD plejer.

Samo USB:
Link

USB+CD:
link

Poslednja izmena:
Moj predlog ti je ovo, drugar koristi prethodnika (pretpostavljam da je prethodnik, jer je u upotrebi nekoliko godina, a izgleda vrlo slično), on prezadovoljan, ja iznenadjen kvalitetom. MPman nije ultrapoznata marka, ali to je firma koja je napravila prvi mp3 plejer sa fleš memorijom na svetu i postoje prilično dugo.

nemoj jos da se odrices cd, usb je veoma zahvalna stvar, ali nek se nadje i cd slot ;)

da,tako sam i nameravao :)

nemam ipod ali me interesuje cena ako mozda znas :)) ?

Moj predlog ti je ovo, drugar koristi prethodnika (pretpostavljam da je prethodnik, jer je u upotrebi nekoliko godina, a izgleda vrlo slično), on prezadovoljan, ja iznenadjen kvalitetom. MPman nije ultrapoznata marka, ali to je firma koja je napravila prvi mp3 plejer sa fleš memorijom na svetu i postoje prilično dugo.

poprilicno jeftino mada sam primetio 4x 20 w dok je kod svih iole boljih po 35 ili 50w tako da nisam bas siguran da li ovo da uzimam ...

To je MOSFET snaga, treba ti RMS koja ne prelazi 20-25W po kanalu kod nijednog proizvodjača. Marketinška prevara isto kao dinamički kontrast od 3 milijarde naprema 1 kod monitora i sl.

gledaj bre na sta lici ovaj mp... -.-a ne verujem da svira bolje nego sto izgleda, a verujem da je = koliko para toliko i muzike... uzmes provereno pioneer, kenwood, sony ili ako se ima za alpine, i ne bijes glavu ;) imam kenwooda i pioneera, imao alpine ida x001, zadovoljan sa sva 3, alpina je bas svirala izvanredno ali i ovi zavrsavaju posao sa dobrim zvucnicima - sony, infinity i jbl u mom slucaju :)

Poslednja izmena:
gledaj bre na sta lici ovaj mp... -.-a ne verujem da svira bolje nego sto izgleda, a verujem da je = koliko para toliko i muzike... uzmes provereno pioneer, kenwood, sony ili ako se ima za alpine, i ne bijes glavu ;) imam kenwooda i pioneera, imao alpine ida x001, zadovoljan sa sva 3, alpina je bas svirala izvanredno ali i ovi zavrsavaju posao sa dobrim zvucnicima - sony, infinity i jbl u mom slucaju :)

laik *** :DDD sto znaci ispod neki 8 - 9000 da ne trazim nista :DDD Momci hvala puno na sugestijama , razmislicu pa javljam sta sam uradio,u medjuvremenu nek neko javi ako dobije jos neki predlog :))

:S:

Odlično. Kupiš Dači jedan kenvud ili soni da i on bude zadovoljan i da ne potroši ni paru.

Ako nisi čuo kako radi, bolje je da ne ocenjuješ, naročito ne na osnovu izgleda.

Bez ljutnje, ali u 99.9% slucajeva vazi ona stara sa kolicinom novca i muzikom

ortakov cale ima slican kao taj mpblabla, ako ne i bas njega, ono je "udri me majko budakem u celo", msm nema ljutis, ali hobi mi je auto muzika, par ortaka je tako htelo da ustedi, u fazonu sve to isto, bitno da svira, pa se presli i kupili ovakav plejer, i posle kukali...nemam ja nista protiv plejera, samo prenosim iskustva, da covek nauci na tudjim greskama da ne bi pravio sopstvene, pa nek vidi sta mu je ciniti...ja jeste da za hu imam kenwood, ali zato su tu i sony dvokomponentni, infinity elipse i do skora jbl gt5 u gepeku, a sada jl audio ;) neko ce da kaze, izem ti jl audio 10kicu od 120eur, moj sal od 30e svira isto tako...axam, mozda dok je plejer na "pause" ;)

Poslednja izmena:
Sve je to u redu, ne tvrdim da je mpman u rangu sa sonijem ili blaupunktom.

Medjutim, OP je tražio "sto povoljnije,nista posebno". Obzirom da sam nekoliko puta slušao MPman auto radio i znam za marku neko vreme već nevezano za auto-radio, mogu da mu preporučim kao potpuno solidno rešenje: jevtino i "ništa posebno". To što se u Srbiji nije šire čulo za MPman, ili je neko kupio "ovaka plejer" (štago bilo to "ovaka plejer" - je li baš MPman ili neki drugi?), pa nije zadovoljan, ne znači da su loši. Otprilike je ista situacija kao da u Australiji pomeneš Citroen - niko nije čuo, a prave dobre automobile.

Da sa nekim Kenvudom ili Pionirom uglavnom nećeš da se zezneš stoji, ali ćeš i da platiš dobro što OP koliko vidim, ne želi baš.

Btw, kakav je LG za kola?

Poslednja izmena:
Ja ti mogu preneti svoje iskustvo sa LG-jem, konkretno model LAC2900RN. Običan CD-RW mp3 model, bez USB porta.

Prilično brljav plejer. Povremeno mu se ugasi displej, pa moram da vadim i vraćam pločicu nazad. Nekad se desi da volume dugme ne radi, a o anti-shock tehnologiji ne vredi trošiti reči, jer ne pušta pesme već rupe na putevima. Moguće je da je ovaj moj primerak faličan, ali LG u moj automobil posle ovog fijaska ne ide.

Pre njega sam imao Pioneer DEH 2020MP koji su mi drpili iz auta. Takođe najobičnija verzija mp3 CD-RW plejera bez USB-a. Ubacim najizgrebaniji CD-RW disk i ne mislim o njemu dok mi ne dosade pesme i ne narežem ga ponovo.

Poslednja izmena:
I ja sam cuo da su LG za izbegavanje

Imao 2 LG-a.. prvog se ne sećam verzije, crko display. Na drugom crko Bluetooth, otprilike u vreme kad je izašao iz garancije. Popravka (bi me) koštala znatno više od vrednsoti celog uređaja. Ne verujem da ću ikada više kupiti LG kao HU.

Edit: Uz ovaj Pioneer se dobija i flash od 8GB.

Poz!

Nazad
Vrh Dno