Šta je novo?

CD na DVD

Ja ne mogu da ti pruzim tacnu informaciju jer sam je namerno sto brze zaboravio ! :D
Naime, secam se da je to neko radio al' je cena te operacije bila nesto tipa da padnes mrtav na licu mesta ! boom
Ne secam se tacne cifre, ali ako znas koliko te kosta CD, i koliko bi CD-ova stalo na DVD i izracunas koliko bi bilo "isplativo", e pa visestruko puta toliko !
Treba ipak isplatiti DVD rezac, skupe su to zverke, za sada...:D

NT Soft na svom site-u reklamira da to radi ( www.nt.co.yu ). Cene ne znam, ali pretpostavljam da je dranje. Nadam se da imas dobar razlog za tu "operaciju"...

Zorro je napisao(la):
NT Soft na svom site-u reklamira da to radi ( www.nt.co.yu ). Cene ne znam, ali pretpostavljam da je dranje. Nadam se da imas dobar razlog za tu "operaciju"...

Video sam da imaju reklamu za presnimavanjevideo materijala sa VHS kaseta na DVD pa se još nisam raspitivao za CD-ove kod njih (predpostavljam da presnimavaju i CD-ove) samo da se plati. Nego mislio sam da ima baš neko ko se specijalizovao za CD-na DVD.

Očekuje da bude neko dranje (ali nisam baš spreman platiti za neko bezobrazno dranje) i imam razloga za to.

Nije mi bas jasno sta podrazumevas pod "sa CD-a na DVD", no sta god bilo sigurno je lakse&krace od grebovanja VHS snimka, konvertovanja istog u MPEG2 i formiranja klasicnog DVD-a sa filmom...

Nazad
Vrh Dno