Šta je novo?

CD MP3 diskman

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Hteo bih da kupim CD MP3 diskman. Nista zahtevno, samo da ima citanje ID3 tag. Gledao sam neke tipa First Austria, Technosonic. Da li ima neko iskustva sa njima ili preporuku za neki drugi?
:)

za First Austria: ne znam na koji model si mislio, ali meni model PCD-3055MP lepo radi vec godinu dana - ima solidan zvuk i ulazi na slushalicama i dalje nisu razlabavljeni (da gube kontakt). jedino sto me muchi je potenciometar za volume (tochkic) koji gubi kontakt (ili se isprljao ne znam) sto mi ni na 1 od ranijih prenosnih uredjaja tipa vokmena (koristi li ih jos neko :D) ili diskmena nije desilo...
poz!

Ako negde mozes da nadjes neki od iRiverovih modela. Najbolji *mp3 diskmeni, imaju mogucnost citanja tagova, navigaciju po folderima, upgradeabilan firmware. Citaju *mp3, *wma, *ogg Malo ih je tesko naci ovde, ali ako mozes da narucis iz inostranstva. Veruj, isplati se. Uskoro bih sebi trebao da nabavim model iMP-1100.

Dobri su i Samsung CD-Yep modeli, podrzavaju sve sto i iRiver (osim ogg), a imaju i radio. Ja moj koristim vec 2 godine, bez ikakvih problema.

Iriver koji je ortak platio zlatom jer imaju Jack-ove od zlata na slusalicama i na njemu, plavo pozadinsko svetlo i navigaciju i razna podesavanja i bla bla (nema FM tuner) nista se ne cuje u GSP-u i genralno meni je jako slab za cenu. Dodao bih to da je ponekad izbirljiv po pitanju medija kojima ga hranis :)

Po meni je najvaznije da je GLASAN, da cita SVE i da ne bira medije...

Pomenuo bih takodje YEPP...vrlo good model...ima ga devojka, cak onaj bez pozadinskog osvetljenja i pre bih njega uzeo nego iRiver...

Jah je napisao(la):
Dobri su i Samsung CD-Yep modeli, podrzavaju sve sto i iRiver (osim ogg), a imaju i radio. Ja moj koristim vec 2 godine, bez ikakvih problema.
Gde mogu da se nadju i po kojoj ceni ??

Ja sam uzeo u prodavnici preko puta Sony World-a (kod TC Arkade), ali je ona zatvorena pre par meseci, tako da ti mogu preporuciti samo gornji link.

Nazad
Vrh Dno