Šta je novo?

CD mediji i Pakovanja - kesice, kutije....

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
Ajd` malo koga ne mrzi da se ovde prijave firme (i tel) koje najpovoljnije prodaju prazne cd-r(w) i pratece stvari.

Odo` danas do terazija i svratih usput do NT softa, pa uzeh njihov cenovnik. SmartBuy Silver 32x u slim kutijama je na 100kom 32(00), black i color su 40 (a ista je cena za color i black - za 10kom i za 400kom).

Snartbuy black 24x je u cake 25kom (ako se uzmu 4 takva pakovanja) -26, a silver je u bulk po 24
Tel. 011-3031303 (pise da je u cene uracunat porez 20%)
Mene su interesovale kesice, a oni kazu da su na 100kom po 3din, a na 400 po 2.5
`
Jel ima neko jos neki kontakt za povoljniju cenu kesica (i medija)
Za Princo, TDK, Sony, bez kutija, sa kutijama...

Jel imas telefon onog naveliko izvikanog Slobodana? Da mu ne pravim reklamu[kao da ga vec ceo Bench ne zna, al' ajd...] poslacu ti na pm.

i meni

I meni trebaju diskovi ako nije tesko posaljite mi na mail gde ima povoljno a ako neko hoce da se organizujemo da uzmemo 100 diskova
pa da delimo
[email protected]

Ja sam za,
mogu da ti dam par telefona koje su mi ljudi davali. Dakle odgovara mi 50ak diskova, po mogucstvu bih birao one koji su label-ovani ( kao oni koji su pakovani u kutijama, ali da dolaze na stapu, torti...). Posto sam trenutno vrlo zauzet (u sledecih 2 nedelje), nemam vremena da se oko toga angazujem. Mozemo se naci negde na vozdovcu (od trosarine do autokomande) pa da ti dam lovu (ako ti fali), a ti kada nabavis diskove da mi dobacis (ili samo doneses diskove pa dobijes lovu).
Neko od ljudi je imao dobro iskustvo sa TDK diskovima kupljenim u firmi Dudi (ali nemam njihov telefon ni adresu, pa ako neko zna nek baci tel. ovde ili na PM), ja bih i te probao ako im cena nije jaka (a predpostavljam da nisu label-ovani).

Ja cu ti baciti na pm (a nadam se i drugi - meni niko nije osim Amon_Ra), pa ako te ne mrzi cackaj, proveravaj cene, tipove pakovanja... i ostalog sto je bitno za diskove, a kada odlucis koje ces da kupujes, javi ovde (ili na pm, mail) da se dogovaramo.

ja kupujem princo za 0.3e na 100 kom.Ako znate za nesto jeftinije javite na pm.Hvala

Evo ipak postavicu kontakt ovde:
Slobodan Levicanin - Bulevar kralja Alexandra 104 tel. 432-043

Hvala ti, vec mi je postalo malo dosadno.
Inace, nema Princo48x do iduce nedelje. Moguce je da ce sledeci princo biti sa sedefastom stampom (dakle label-ovani). Vrlo je zanimljivo da tip prodaje bez kutija i ono sto se prodaje u kutijama. Na kolicinu od 100kom, odbija 0.11 (po komadu) na cenu koja vazi za diskove sa kutijama. Kaze mi da (kutije) ih prakticno otvori, i smesti na stap.

Znaci koliko kosta 100kom princa na stapu(tih labelovanih),a koliko 100 crnih slim kutija?

A zasto nebiste probali i u MM House-u, oni prodaju isto na veliko, evo i sajta.

Super Amon_Ra, nisam znao za tu firmu.

Genie,
iskoristi telefon koji je Amon dao, pa ces saznati. Ako sam dobro shvatio princo48x bi trebao da je 0.32-0.35 (za 100 kom), ipak treba proveriti i videti koliko je to dinara. Covek nije bio precizan kada sam ga ja pitao za cenu... u cenovniku mu stoji da je princo u slim 0.46, a da je bez kutija 0.32

Onda ja imam povoljnije,princo na 100 kom po 0,3e i kutije za 0,13e.

Genie je napisao(la):
Onda ja imam povoljnije,princo na 100 kom po 0,3e i kutije za 0,13e.

Odlicno, onda baci ti nama kontakt na PM. Ili bar meni.
Ako sam te dobro shvatio imas (negde da nabavis) princo 48x sa sedefastom stampom za 0.30. Strava.
Bicu ti vrlo zahvalan da mi bacis kontakt.

Ne,ne,bez stampe za te pare.Sem estetskih,ne vidim druge razloge za kupovinu ovih sa sedefastom stampom.Ovi diskovi koje uzimam su odlicnog kvaliteta.

Ne sumnjam (meni je veci problem da nadjem lose medije, nego odlicne, jer koje god da koristim uglavnom nemam probleme)
Ovo oko estetike i label-ovanja diskova bi moglo da bude diskutabilno, al mislim da komentarima ne bi smo rekli nista sto vec nije (skoro) receno.

Nazad
Vrh Dno