Šta je novo?

CD Cover...

Veyron

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
609
Ajde ako moze neko da baci cd cover u corelu ili necemu drugom. Bitno je da ima format za obicne i slim kutije (mislim na zadnju stranu). Ajde izbacite neke dobre, kako resenja za audio tako i za video, data, mp3 diskove... znate na sta mislim.

Ok je sve ovo ali ako neko ima u Corel-u bilo bi idealno... Treba mi samo ona zadnja strana...

Crni je napisao(la):
A sto ne koristite elegantnije resenje koje se zove CDRLabel, a uz to ima i podrsku za slim i gomilu mogucnosti...
http://www.cdrlabel.com

Zato sto ukoliko neko zna da radi u Corelu svakako da moze da napravi lepsi/bolji/bla bla bla omot....

Upravo to... Ne treba meni ono tipa scan cd i td, kada pravim omot za sebe nije mi tesko da otkucam 100 mp3 pesama (naravno, F2, ctrl+c, ctrl+v...;)) Mutna je fora kad uradis print screen i onda to ostampas... naravno obradjeno...

kustera je napisao(la):
ajde ako ti nije tesko saljni i na [email protected]
Na e-mailu sam poslao samo preporuku za CD Box labeler Pro 1.9
sto kaze PJ uopste ne vidim u cemu je fazon.Pa taj program je idealan za sve CD omote mozes i ubacivati i slike i boje.Proveri Help funkcije stvarno je mocan sa obzirom na njegovu velicinu.Mozes ubacivati tekstove gde god hoces sa F5 I F6.Mada su ukusi razliciti ali ja sam veoma zadovoljan sa njim.

stefan2 je napisao(la):
Na e-mailu sam poslao samo preporuku za CD Box labeler Pro 1.9
sto kaze PJ uopste ne vidim u cemu je fazon.Pa taj program je idealan za sve CD omote mozes i ubacivati i slike i boje.Proveri Help funkcije stvarno je mocan sa obzirom na njegovu velicinu.Mozes ubacivati tekstove gde god hoces sa F5 I F6.Mada su ukusi razliciti ali ja sam veoma zadovoljan sa njim.

Ok je taj program mada nisam bas podrobno gledao sta sve moze... jednostavno samo stvar navike... A tebi hvala sto si postovao informacije

Programcic je super. Veoma brzo sam napravio 3 omota koji nisu morali da budu nesto spec na izgled vec samo da zavrse posao. Preporucujem.
Jedina mana je sto nisam uspeo da pronadjem opciju za ubacivanje rednih brojeva za pesme, ali sta da se radi.

kustera je napisao(la):
Programcic je super. Veoma brzo sam napravio 3 omota koji nisu morali da budu nesto spec na izgled vec samo da zavrse posao. Preporucujem.
Jedina mana je sto nisam uspeo da pronadjem opciju za ubacivanje rednih brojeva za pesme, ali sta da se radi.

Ne znam da li mislimo na isto.Ali kada ubacujes naslove pesama rucno
mislim kada otvoris bilo prednju,unutrasnju ili zadnju stranicu pritisnes F5 i ukucas 01.pa naslov pesme Enteruj da bi dosao u drugi red pa 02. itd.Kada zavrsis sa F5 zatvoris meni,a sa F6 dajes naslov CD-a.Nadam se da ti je nesto pomoglo.Pozdrav.

Vrh Dno