Šta je novo?

CCNA - Ispit 640-801

daXus

Cenjen
Učlanjen(a)
28.12.2012
Poena
154
Postovani Benchmarkovci, hteo bih da kupim knjigu "CCNA Cisco Certified Network Associate - Ispit 640-801" od Todd Lammle (izdavac je Kompjuter biblioteka), pa me zanima moze li se negde naci polovna? (na netu ne nadjoh nigde polovnu, a ako neki clan foruma prodaje neka mi se javi na pm)... :)
Takodje bih bio zahvalan ako je neko ima (na srpskom ili engleskom) slucajno u nekom elektronskom formatu...

Hvala unapred.

Na engleskom ima sigurno u elektronskom formatu, od Sybex-a (više detalja na PM). Jedino što 640-801 više nije aktulana verzija ispita ;).

Joj i meni treba info ako znaš koja je sada aktuelna verzija ?

100-101 i 200-101 (icnd 1 i 2) ili 200-120 (jedan ispit) i nemoj uzimati domaće varijante problem je translacija. A i ispit je na engleskom tako da ti je bolje da odma kreneš sa engleskom literaturom....

Pun vam net tutoriala i knjiga, ali ja i dalje volem papir. Imam ove 2 gore što sam napisao tako da ne pišem iz glave :)

Poslednja izmena:
Narode, dizem temu iz mrtvih, sad i meni treba informacija, a ovo je najsvezija tema koju sam nashao.

Zelim da upishem CCNA, ne mogu da nadjem odgovarajucu shkolu. Ima li neko preporuku i ima li neko ideju postoji li negde shkola koja daje chasove pre podne? Radim od 3 popodne do 11 uvece, gde god sam gledao i pitao, svi chasove drze u mom radnom vremenu.

Hvala puno :)

Vec sam zvao prva 2, Root Planet je iskljucivo popodne, dok su mi u Net Akademiji rekli da se prijavim, pa ako se skupi grupa, onda moze (min. 10 polaznika), ali su mi takodje rekli i da nikada nisu uspeli da skupe grupu od 10 polaznika...

Poslednji je u Kragujevcu, shto bi mi realno malo otezalo (iz Beograda sam), ali kako su jedini koji rade vikendom, pa, mozda na kraju i ispadne da je ovo jedina opcija :)

mislim da ima i na ETF-u. ali realno, mozes i sam da spremis ispit, samo za malo vise vremena i truda, imas sve na svemocnom guglu.

Gledao i ETF, i oni su 6-10. Kako sada stvari stoje, moracu verovatno za pocetak sam, dok ne krene posao :)

Ja sam pohadjao CCNA kurs i mogu reći da je mnogo bolje učiti sam iz literature Wendell Odoma. Razlog za to je jer su kursevi koji se organizuju preterano ubrzani, traju kratak vremenski period, a na predavanjima te predavači preterano i predugo bombarduju informacijama. Nemaš vremena za predah, vrlo lako popusti koncentracija i ispadneš iz konteksta pa je veoma teško vratiti se u kolosek. Onda sve to moraš opet prelaziti kući da bi povezao konce i shvatio šta je predavač hteo reći. Mala vajda, a cena kursa je za naše uslove ogromna. Ono što dobiješ za basnoslovnu sumu koju si platio je premalo, tako da se više isplati učiti sam iz perfektne literature Wendell Odoma.

Vrh Dno