Šta je novo?

CCleaner & Nero

nidza

Znamenit
Učlanjen(a)
16.07.2004
Poena
1,095
Posle CCleanera obavezno moram da reinstaliram Nero 7. Nero Express funkcioniše normalno.

Poslednji put kada sam pokrenuo CCleaner, eksplicitno sam stavio da ne dira Nero, međutim opet puca na istom mestu (kad završi punjenje bafera, u trenutku kad treba da počne da reže - nero.exe prsne).

Nisam odmah skapirao da Nero nije kriv, tako da mislim da nije loša ideja da podelim ovo iskustvo sa javnošću. :) Problem mi se pojavljivao u poslednje 2 aktuelne verzije 7mice.

Koristom CC već duže vreme i redovno preuzimam nove verzije ali sada prvi put čujem da ima ''Slim'' verzija. Da nisi ti to Zoni polupao lončiće?

BTW meni radi CC bez problema, Nero ne koristim.

ZoNi se ubagovao. CCleaner je odličan i meni nikad nije pravio probleme sa Nerom. Niti bilo čime, for that matter.

Thanks za info. Ja sam stalno preuzimao sa Hippo-a i nisam obraćao veću pažnju na download meni na matičnom sajtu. Eto, čovek stalno ima prilku da nauči nešto novo.

Zoni deset maksimalnih poJena. :)

Baš čudno.

U potpunosti sam uspeo da utvrdim pravilnost otkaza Nero-a. Očigledno imam neku specifičnost u računaru koju vi nemate.

Vrh Dno