Šta je novo?

CATIA Pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme bojsa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bojsa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core Ultra 9 275HX
RAM
2x16GB DDR5 5600MHz
GPU
GeForce RTX 5080 16GB (Laptop)
Storage
2TB Samsung 990 EVO NVMe; 1TB Micron 2500 NVMe
Monitor
Alienware AW2725DF
Miš & tastatura
Cooler Master NovaTouch TKL; Logitech: G502x, MX Master 2S, MX Master 3S;
Laptop
MSI Vector 16 HX AI
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch Ultra 2025, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ovako,maturski mi je bio da u katiji nacrtam reduktor i opisem u powerpointu modul PhotoStudio(U Catia-i Start>Infrastructure>Photo Studio) koji se ocigledno ne koristu u Masinske svrhe cim se ne secam da smo to ucili.Izvadio bih iz Help-a,ali ga moja verzija na kompu nema.

Ako neko zna nesto o tome ili jos bolje link neka mi posalje na mail,okaci ovde i sl. bicu zahvalan....

:wave:

edit:nisam siguran da li tema pripada ovde ili Aplikativnom softveru....

Poslednja izmena:
Koliko ja znam kad odes na help u Caitia-i ona ti trazi doc file odakle da iscita help. Tebi u stvari treba nekoliko dokumentacijskih diskova koji idu uz katiu kao propratni materijal gde se nalaze helpovi, tutorijali i slicno. Sam instaliran prprogram sa sobom ne vuce nikakav help,koiko ja znam ni u jednoj verziji-mozda u nekim starijim. Ako naletim na neki link,javi cu,u suprotnom juri te dokumentacione diskove.

Moras da pronadjes diskove sa Help-om. ( Nemoj samo da pitas kako - onako kako si nabavio i Catia disk )

Bas o tome i ja pricam.U tim dokum.diskovima se nalazi i help.Mislimo na istu stvar ja i CAT.
Imao sam prilike da pokrenem jedan ortakov help disk od verzije 5R13,sa mojom Catia-om 5R10 i pravila je probleme(nije htela da iscita odredjene stranice) tako da vodi racuna da i taj help disk nabodes od tvoje verzije.

Hvala na informacijama, ubio sam se da nadjem glupe help diskove,ali niko nema, sad moram da trazim po netu pa ako nadjem ima da vristim od srece...ako neko nesto nadje neka okaci link...

Najvece sanse da to nadjes su na masinskom fakultetu. Pa ako poznajes nekog masinca na zavrsnim godinama male su sanse da on to nema!!

Hvala svima na pomoci, odbranio sam maturski i dobio 5 :banana:

Svaka cast!

I kako si se snasao za diskove,ako si ih uopste nasao???

Ma jok, nasao na netu neki povrsan opis PhotoStudia ubacio slike u prezentaciju, proucio sam koji alat cemu sluzi i to ubacio i na kraju ispala prezentacija od 10 strana koja nije smorila profe, a odlicno je pogodila srz cele price.
Evo, ako te zanima pogledaj...

Prilozi

Najlasii i najelegantniji nacin da nadjes help diskove kao i sam program je preko torrent protokola. Nasao najnoviju narodnu verziju. Help fajlovi su za sada od prethodne verzije. Sve sto ti treba je net brzi od dial up-a sto vise nije nikakav luksuz. Hajde, pozz.

Nazad
Vrh Dno