uuuu bruka, ali stvarno bruka, aj sada update liste![]()
svak cast za rezultat...
nego mi sve to zvuci kao teorija... mene interesuje koliko to dugo tako moze da radi.. da radi stabilno... i da bude kako tako.. upakovano u kutiju (kucistte)... da to moze u svakodnevnom radu da koristi.. ta brzina... moja sestra se stalno muci sa 3dsmaxom.. sad pravi nesto komplexno... i rad je toliko bio neprijatan... inace ima isti taj E6600 i 2gb rama... masinu je platila .. mnogo para.. a i dalje je neugodno.. a da ne pominjem koliko ce da traje krajnji render kada sve to zavrsi... sto bi kako kaze vec zavrsila da moze da radi normalno.. a ne da ceka posle svakog klika po secundu-dve...
bravo monti... sad valjda prestaješ da daješ pare za led i ostale *******cije i kupuješ za promenu bar jedan TFT... kućište možeš i kasnije![]()
ako mozes stupi u kontakt sa ***mr23 i pokusajte da popravite njegov superpi rez , drzi E6600
na 3.0 GHz moze to mnogo bolje....
svak cast za rezultat...
nego mi sve to zvuci kao teorija... mene interesuje koliko to dugo tako moze da radi.. da radi stabilno... i da bude kako tako.. upakovano u kutiju (kucistte)... da to moze u svakodnevnom radu da koristi.. ta brzina... moja sestra se stalno muci sa 3dsmaxom.. sad pravi nesto komplexno... i rad je toliko bio neprijatan... inace ima isti taj E6600 i 2gb rama... masinu je platila .. mnogo para.. a i dalje je neugodno.. a da ne pominjem koliko ce da traje krajnji render kada sve to zavrsi... sto bi kako kaze vec zavrsila da moze da radi normalno.. a ne da ceka posle svakog klika po secundu-dve...
Ima i animaN odlican primerak conroe-a.Radi i na preko 3.6GHz, iako je u pitanju E6400.Nego memorija sto mu je ortak doneo iz Amerike je bila neispravna pa ceka Crucial Balistic, ali to ko zna kada ce mu doci(a u medjuvremenu mu je jedan covek sa bencha pozajmio memoriju da se koristi sa njom, ne mogu se setiti nicka, ali eto ima i dobrih dusa na benchu).
Sa mojom shitty memorijom smo uspeli da postignemo samo 800 cas 5-5-5-15 i time cpu radi na 3.2GHz i koliko se secam tada je skor u super pi-ju oko 18s.
Mislim da sa nekom kvalitetnom memorijom bi i on mogao da dodje ispod 16s i tako poboljsa top10 skor.
Inace Monty svaka cast na skoru, sada samo cekamo rezultate LN2 sesije.
Nego iskusno si masinu stavio blizu terase![]()
Monty shta si stavio izmedju tube i CPU-a?Kako si nanosio?
I SHTA SAD SA TIM:bottle: 4763mhz kakve koristi ima od togaSesija je zavrsena a i rezultat je za pokazati
4763 MHz i 10,672 s
malkice slicica za vas !
I SHTA SAD SA TIM:bottle: 4763mhz kakve koristi ima od toga
osim sto si "najveci sampion":d
Stvarno ne razumem cemu ovakvi postovi, covek je ostvario xtra rezultat i moze mu se samo cestitati.
Svako ko se bar malo bavi OC-om zna koliko je znanja, energije i evricapotrebno za ovakav rez , a ti ako ne cenis overklok(sto apsolutno postujem) onda nemoj ni komentarisati, nhf
.
Ma to hoce covek da te naljuti da bi ti sto pre presao 5GHz
Mada ozbiljno mozda se covek i salio zbog smajlija na kraju.
bravo monti... sad valjda prestaješ da daješ pare za led i ostale *******cije i kupuješ za promenu bar jedan TFT... kućište možeš i kasnije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari