Šta je novo?

Catalyst 7.9

Moguce da je Chieftec 360W u pitanju, to me plasi ako budem i to morao da menjam onda nikako necu moci da uzmem dual core procesor, vec neki AM2 AMD sirotinjski model, pa da klokam, kazi mi da li Codegen od 450W vredi sto, ili da li ima nesto drugo za male pare, da ima realnu snagu od oko 450W?

vidi ovako, taj identican (verovatno 360-212) chief sam spalio oveklokujuci durona spitfire 650...To je 18A na 12V PSU, to je igrcka, menjaj to...

PS. Vidish, to sto tebe plasi je tvoja greska, kuca se od temelja gradi, a ti bi na losh temelj da dizes jos dva sprata - ne moze. Ja sam 2002-ge dao 85e za tagana 380W da ne bi razmisljao o tome da li ce temelj da drzi ili ne. Sad ti lepo ulozi malo u temelj i nemoj da ti bude zao para jer ce vredeti svaki ulozeni dinar u buduce. Jeste bedak sto ce to sputati malo ali realno - nemas alternativu koja je sigurna. Ulozi lovu u PSU, pa makar i 50e u budjavi LC ko moj (ja vijam nesto drugo pa mi je ovo privremena beda)...

Poslednja izmena:
HPC 360-202, na grani 12V mu pise 17A :)
Tako da si u pravu nista, s obzirom na jeftinocu biostar ploca, moci ce da uleti i neko napajanje, ili LC ili neki Chieftec od 450W, verovatno LC kao tvoje.

Poslednja izmena:
uff...34A.....da bar ima toliko...Ima 28A po njima, ali i to je dovoljno.

pa ne mozes bas sabirati :)

...ni slucajno ! Tu su navedeni maksimumi za svaku granu posebno, sobzirom da to uopste nisu dve grane posto su sve na istom lemu u napajanju, vazi njihov navedeni max combined power od 28A, ako je i taj uopste tacan. (a verovatno nije)

...ni slucajno ! Tu su navedeni maksimumi za svaku granu posebno, sobzirom da to uopste nisu dve grane posto su sve na istom lemu u napajanju, vazi njihov navedeni max combined power od 28A, ako je i taj uopste tacan. (a verovatno nije)

Evo kod mene nema "max combined power" koji obuhvata te dve grane, znam na sta mislish. Mozda nam se napajanja ralikuju Vidim da je tvoje GP , moje samo G v2.0. Jel kod tebe pise to za 28A na nalepnici napajanja?

Evo kod mene nema "max combined power" koji obuhvata te dve grane, znam na sta mislish. Mozda nam se napajanja ralikuju Vidim da je tvoje GP , moje samo G v2.0. Jel kod tebe pise to za 28A na nalepnici napajanja?
Kao shto je covek rekao ne sabira se.Npr. Corsair 520 ima tri grane od po 18A ali nema ukupno 54A vec 40A, jer svaka grana trpi 18A ukoliko je samo ona opterecena, ako su sve tri opterecene onda je max 40A.Corsair 620 ima takodje 3 grane od 18A ali mu je max 50A.
Da LC ima 34A bilo bi super, ali cisto sumnjam da ima toliko.

Znam o cemu govori, pitanje je gde je video podatak o 28A zato sto toga kod mene nema, kapirash.

EDIT: Evo nalepnice kod mene , znaci nigde nema kombinovanog opterecenja...

Prilozi

• LC6550g.jpg
    LC6550g.jpg
    217.6 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Znam o cemu govori, pitanje je gde je video podatak o 28A zato sto toga kod mene nema, kapirash.

Mozda pishe na GP verziji koje je isto kao i G samo shto nije Green Power, ali opet ako ne pishe nishta, ne znaci da ima 34A.;)

pise kod mene na nalepnici 28A, a napajanja su maltene ista samo GP ima vecu efikasnost za milimetar, sto je i nebitno. Vrednosti delova iznutra su maltene identicne, ti imas dva manja filtera za peglanje napona, ja imam jedan veci i to je manje-vise to :D

Ljudi, kakvo je napajanje Chieftec GPS550 550W?

Nazad
Vrh Dno