Milan82bh je napisao(la):Cemu sluzi OVERDRIVE!
genijalcin@23 je napisao(la):... (Radeon 9600 i 9800 serije).
genijalcin@23 je napisao(la):...
pa da si prelistao neki sajt mozda bi i znao. svejedno, u kratkim crtama cu ti pojasniti: regulacija takta GPU na osnovu njegove temperature (Radeon 9600 i 9800 serije).
drapin je napisao(la):...
Ne serije, vec samo XT modela !
delimir je napisao(la):...
Da si procitao ceo ovaj thread video bi da radi samo sa 9800XT.
Freak_Power je napisao(la):Nije tacno, ti override mozes disable, cak po default opciji je disable, i fino uzmes powerstrip ili radlinker i overclockujes karticu. Bios nije zakljucan. Na nekim sajtovima kartica je uspjesno overclockovana na 465Mhz takodje i memorija skoro 400Mhz...
nisam na te kartice ni mislio da su zakljucane...Rekao sam da ATI zakljucava biose nekih kartica.
... i nije bas neki super drv(mislim na dobitak u perf.) sve isto radi kao i 3.8, mada, cini mi se da je slika malo losija, a i brzina slicna kao 3.8. Upravo testiram sa igricama:VIA je napisao(la):Imate za skidanje i nove omega drajvere: "NO, these are NOT the Catalyst 3.8 based drivers that I released on 10/08, this is an entire new version of the drivers (newer than the Cat 3.8), but they are NOT the Catalyst 3.9."
http://www.omegacorner.com
LUC1FER je napisao(la):Pa 9500 pro nema pasivno hladjenje niti je spora karticapa je zakljucana
pozdrav
pa o tome ti pricam. Nasi drugari u atiju dignuli nos pa misle: sto oni ima da klokuju, nek daju vise para i nek uzmu 9800. Crno nam se pise ako nv pukne.
Mudri je napisao(la):Kome se ne svidja nek koristi stari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari