Šta je novo?

Catalyst 2.5

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Skinuo, sad ce da padne testiranje :)

Inace, drajveri su final i rade na svim karticama od 7000 do 9700 Pro.. Imaju i par novih caka :) Proverite sami! Nisam testirao da li su brzi, nemam sada ATI karticu kod sebe...

ja imam problema sa istim,verzija za XP.doduse problem je samo u NFS 6.
igra ko da mi preskace,sve ide normalno i onda na sekund naglo(bas naglo) ubrza,pa sve normalno jedno 5. sekundi,pa opet -trip?

To je do XP-a, ne voli se sa NFS6-icom. Probaj ME, radice savrseno... :)

byMaX je napisao(la):
To je do XP-a, ne voli se sa NFS6-icom. Probaj ME, radice savrseno... :)

pa tek sam ga stavio(XP),ma i onako je igra krs(dobro,nije losa ali moram da se tesim)

pozdrav

e do ponedeljka ocekujem info. o onim lapovima,poslacu ti na mail sta ce biti.

Imam Radeon 64Mb VIVO / ili kako ga sada zovu Radeon 7200/. Ubacio sam poslednje drajvere i sve je OK/ imam W2K SP3/.
Zanima me sledece: program Hydravision za ATI, da li radi sa mojom karicom i koje su mu mogucnosti /sa mojom karticom!/?

Hvala

Pozdrav

deki30

deki30 je napisao(la):
Imam Radeon 64Mb VIVO / ili kako ga sada zovu Radeon 7200/. Ubacio sam poslednje drajvere i sve je OK/ imam W2K SP3/.
Zanima me sledece: program Hydravision za ATI, da li radi sa mojom karicom i koje su mu mogucnosti /sa mojom karticom!/?

Hvala

Pozdrav

deki30

pa radi,tacnije radice ako je onaj dual head,ili ima analogni prikljucak i DVI.bilo koja varijanta da mozes da prikljucis 2. monitora.imas video ulaz/izlaz jel imas nesto od ovoga sto sam naveo,ako imas radice.

poz.

imam, chinch video ulaz, chinch video izlaz, S-video izlaz i izlaz za monitor /kom:1/.

Sta moze sa ovim?

Hvala

pozdrav

deki30

Skinuto

pOZ

Skinuti su driveri ,sada ide test

deki30 je napisao(la):
imam, chinch video ulaz, chinch video izlaz, S-video izlaz i izlaz za monitor /kom:1/.

Sta moze sa ovim?

Hvala

pozdrav

deki30

pa mozes dosta ali Hidru da koristis ne mozes,ona sluzi za podrsku 2 i vise monitora.

Da li je neko isprobao 2.5?
Da li se dobija nesto? ubrzanje?

Ja imam 2.3 i zaista savrseno sve radi, cak i one zezalice sa TV outom... pa me mrzi da instaliram nove.

Inace graficka je Hercules 8500 BUILT BY ATI :)

JOBAH je napisao(la):
Da li je neko isprobao 2.5?
Da li se dobija nesto? ubrzanje?

Ja imam 2.3 i zaista savrseno sve radi, cak i one zezalice sa TV outom... pa me mrzi da instaliram nove.

Inace graficka je Hercules 8500 BUILT BY ATI :)

to hercules built by ati ne postoji,hercules pravi karte sa ati cipovima pa je automatski powerd by ati,ali nema veze.
donose dosta ubrzanja,2.4 u odnosu na 2.3,a 2.5 su jos brzi od 2.4.nije neki revolucionarni pomak u performansama ali ga ima.

pozdrav

Drajveri 2.5 kod mene donose ubrzanje na Ga 9700 pro razlika u defaultu 432 poena,ali max payne i dalje ne radi;)

Kokos je napisao(la):
Drajveri 2.5 kod mene donose ubrzanje na Ga 9700 pro razlika u defaultu 432 poena,ali max payne i dalje ne radi;)

i hate Max Payne,jesi li probao sa drugim diskom?
ako radi 3dmark morai i max,isti engine.pucao bi i 3dmark.
nadji drugi disk.

Mali HoBiT je napisao(la):
to hercules built by ati ne postoji,hercules pravi karte sa ati cipovima pa je automatski powerd by ati,ali nema veze.

:) postoji, kupis Hercules 8500LE i fleshujes BIOS od originala ATi 8500 retail... dobijas identicnu karticu.

JOBAH je napisao(la):
:) postoji, kupis Hercules 8500LE i fleshujes BIOS od originala ATi 8500 retail... dobijas identicnu karticu.

samo se malo u boji razlikuje:D