Šta je novo?

Castlevania: Lords of Shadow 2

Iskreno ja i preporucujem zicani x360 licno ga imam i savrsen je, imam kuci i wireless x360 i mnogo radije koristim zicani jer nema onu dzombu koja je iskreno i jedina falinka na x360 pad-u (dobro i dpad al ko to jos koristi xD).

Dpad na novom wireless modelu je redizajniran i odličan je, može da se zarotira unutar ležišta u kojem se nalazi i tako da se pretvara iz običnog krstića u disk, gde se lakše koriste dijagonale, pa kako kome više odgovara.

Dpad se u svakoj igri koristi, kao i u ovoj. Ne znam kako bih birao sekundarna oružja i relic-e, a da ne koristim dpad.

Isto tako dpad se mnogo više koristi u borilačkim i nekim još igrama, gde je lakše koristiti dpad za kretanje u odnosu na pečurkicu, ali to su izuzeci.

Sve u svemu, dpad se zaista retko koristi za kretanje, ali u svakoj igri su neke sekundarne komande mapirane na njemu.

A džomba meni mnogo manje smeta nego kabal, ali to je već stvar ukusa.

Neće pogrešiti koji god da uzme, svakako.

Ova igra uopste nije losa, ima malo usiljenih elemenata, ali van toga skroz pristojan h&s. muzika je odlicna, animacije su dobre, malo rezolucija tekstura upada u oci, art direction je ok, grafika pokazuje godine.

Ono sto je meni bio mali problem je realno posledica retard friendly fora u igrama gde svetli koristan objekat (lanac za popeti se itd.), i to pozdravljam. Agresivni hintovi su malo smor.

Pricu iskreno nisam nesto ispratio, mada me je i u prvom delu iritirao emo fazon sa porodicom blabla.

Kontrole su dobre, kamera zna da pobudali na momente, ali u odnosu na onu katastrofu iz prvog dela je odlicna.

Najjace strane su definitivno gameplay i muzika, donekle i dizajn protivnika.

Sve u svemu ojadili su je u ocenjivanju. Ovo je za 7~8.

igra je onako...meh...od pocetka se jasno distancirala sarenilom i dizajnom likova od mracne atmosfere kakva treba da bude ako je drakula u pitanju... vise ostavlja utisak kao zabavni platformer sa babarogama koje nikoga ne mogu da uplase nego na ozbiljan hs naslov...steta za nivoe koji nisu lose dizajnirani ali pogresno ofarbani sto bi rekli i sasvim solidne puzzle...denstalirao sam kod mad scientist chaptera kada riba pali cigaru u laboratoriji...rating 16-.

Nazad
Vrh Dno