Šta je novo?

Castlevania: Lords of Shadow 2

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349
castle2.jpg

Release Date:TBD 2013
Platform(s):Xbox360, PS3,PC
Developer: Konami
Publisher: Konami

Dakle igra je najavljena za PC za razliku od prvog dela koji je izasao samo na konzolama.
Klasican Hack&Slash koji najvise podseca na God Of War.

Evo i nesto sveze sa VGA:
[video]http://www.vg247.com/2012/12/08/castlevania-lords-of-shadow-2-vga-trailer/[/video]

Poslednja izmena:
Trejler je extra.
Nesto se secam da je i prvi deo bio najavljen za PC i posle su ipak odlucili da nece izaci za PC.
Iskreno radujem se ovom naslovu.

Trenutno igram keca na PS3-u i odlicna je igra. Nadam se da ce i kec i dvojka dobiti izdanje na PC-u [dvojka sigurno stize] sa savrshenim framerate-om [ps3 se malo muci].

Moram pomenuti muziku koja je fenomenalna. Svaka cast Oscar Araujo-u.

[youtube]08CjU9cdI4U[/youtube]
[youtube]1NlXr6jqyXA[/youtube]
[youtube]F71G2yyYutU[/youtube]

Poslednja izmena:
Trejler je extra.
Nesto se secam da je i prvi deo bio najavljen za PC i posle su ipak odlucili da nece izaci za PC.
Iskreno radujem se ovom naslovu.

Mislim da je od pocetka bio razvijan samo za konzole,mada mozda se i varam.
Inace kec je bio dosta dobra igra i dosta dugacka za taj zanr (15-20h zavisi od tezine),kolko sam skontao najveca mana je bila ta sto je kamera nekad veoma udaljena.
Evo i jedan review cisto da vidite o cemu se radi:

Kec bese jedna od retkih igara ovog zanra koju sam svojevremno presao na PS3. Secam se da je kamera bila uzas, ali grafika nije bila losa, pogotovo ako pogledamo ogranicenja PS3-jke, a boss fightovi su bili haos teski. :D

Steta sto se ova igra ubraja medju Castlevania igre a ne Dark Souls.

Po cemu bi to Dark Souls trebao da se ubraja u "Castlevania" naslov? Slazem se da ovaj poslednji nema prakticno nikakvih dodirnih tacaka sa prethodnicima, ali Castlevania serijal je prevashodno upamcen kao 8-bit side scrolling platforma, gde su pravovremeno skakutanje i brzi prsti daleko bitniji od combata. :)

EDIT: Osim, naravno, ako ne mislis na izvanrednu horor atmosferu iz DS-a, a koja je, svojevremeno, bila dominatni setting starih Castlevania igara.

Poslednja izmena:
Po nacinu na koji istrazujes svet. Donekle i po budzenju lika, oruzja itd. Moje misljenje je da ima dosta slicnosti.

Ovaj nacin izvodjenja nije nista novo za Castlevania serijal, Castlevania: Lament of Innocence za PS2 je bio u ovom fazonu i bio je jako dobar. Imao je i nastavak ali to je bilo dno dna. Kad malo bolje razmislim i Castlevania: SotN koji je od mnogih proglasen za najbolju igru za PS1 je imao i budzenje lika i istrazivanje i bio je dosta dugacak. Pre bi se moglo reci da je DS pokrao stvari od Castlevanije.

Poslednja izmena:
Ovaj nacin izvodjenja nije nista novo za Castlevania serijal, Castlevania: Lament of Innocence za PS2 je bio u ovom fazonu i bio je jako dobar. Imao je i nastavak ali to je bilo dno dna. Kad malo bolje razmislim i Castlevania: SotN koji je od mnogih proglasen za najbolju igru za PS1 je imao i budzenje lika i istrazivanje i bio je dosta dugacak. Pre bi se moglo reci da je DS pokrao stvari od Castlevanije.

That's the point he's trying to make.

razbojao sam castlevaniu na NES-u :D

Sjajna vest :party:

Btw nema jos vesti kada izlazi dvojka.

Vise lici na DMC ili DarkSiders nego na Castlevaniju mada bice dobra najverovatnije.

ovo vec deluje mnogo bolje od prvog :)

Zna li se tacan datum izlaska za PC?

Koje njesra. Ladno mi zakucana pauza na abandoned wing i ne mogu da pretrcim preko one vode da izbegnem zivuljke :mad:
Probao i na drugim mapama, cim odem sa backspace na meni ode sve u q.

Poslednja izmena:
Samo da kamera bude malo bolje odradjena nego na prvom delu.

Pa da si pogledao ove klipove, saznao bi da je kamera sada slobodna, tako da neće predstavljati problem kao u kecu.

Nazad
Vrh Dno