Šta je novo?

Castle Data

Lord Markus

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2008
Poena
319
bice jos slika i objasnjenja kada odem negde da okacim slike jer koristim dial-up pa mi treba vecnost..no sve je rucno pravljeno, od totalne nule, (Sem doduse ovih bocnih stranica)...unutra staje 6 HDD,... posebno napajanje....ima jos da se radi dosta sad oko detalja *******cija ali ono glavno je u principu pri karaju....
ovo sam samo ubacio dva HDD i stavio 1/4 kulera cisto da me zelja mine...

img1532f.jpg

extra!

Bez uvrede, ali meni leva strana lici da je sa ves masine.
Ideja je odlicna i ja volim takva starine sa macevima.

Moguce da je kuciste transformatora, ima proreze za hladjenje.

zanimljivo,svaka cast na trudu:type::wave::type:

Evo konacno je sve gotovo, sklopljeno, i savrseno sljaka...
videcete postupak kako je nastajalo, ako nekog budu zanimali detalji oko necega, odgovoricu, ovako me iskreno mrzi da pisem, mada ako nadjem vremena, pisacu kasnije...ali kao sto kazu jdna slika 1000 reci...:)

73423611.jpg

5528822.jpg

66857533.jpg

33433644.jpg

187520HDD.jpg
752455castle.jpg

Bas izgleda lepo, originalno. Od cega si napravio zamak? I koliko ima kg kuciste? :D

kuciste samo ima 28 kg, a zamak je od stirodura,seckao sam sirotud za skalpelom, kada sam ga sastavio kao slagalicu, presao sam ga sa gradjevinskim lepkom i napravio ove ciglice kao, slike postepene izrade su mi izbrisane, tako da ima samo ova sa aparata, sve sa telefona sto sam slikao kada sam radio su deleted :(...

evo malo iz daleka;)
270197lokk.jpg

Poslednja izmena:
simpa mod skroz,al meni se vishe svidja to tvoje "kutjishte" desno shto,ako se ne varam,ima neke kamenchitje i granu unutra,skroz dojajno:>

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ul6DuP_F0EY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ul6DuP_F0EY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Izgleda ludo hehe. Ko šamotna peć... kikikiki :)

probaj da napravis neki ram za monitor :p

Kako ces da ga nosis u servis :p

Ozb, svaka cast na trudu, meni se svidja kako je ispalo, mada bi ja vise isao na fazon kao sto ima cooler master mystique kuciste. Mislim na ovaj prednji deo, sivi, naravno ako je to ikako izvodljivo. Primer ispod.

0607CoolerMasterCaseGraphic.jpg

cooler-master-mystique-front-silver.jpg

CM_Profil.jpg

Poslednja izmena:
10-ka za trud.

1) mogao si i onu sitniju mrežicu (ispod ove crne) da ofarbaš u crno, ovako iz daleka izgleda ko da se nakupila prašina na ovu crnu krupniju.
2) Pozadi za izduv možeš i za 6 ventilatora da napraviš rupe, napred ti savršeno ne treba ni 1 jer može vazduh da se uvlači kroz mrežice.
Tih 6 da budu LED ili makar neki od njih da svetlost dolazi "iz nutra" :d ovako LED ventiši ispod mačeva mnogo blješte (u zatamljenoj prostoriji).

Poslednja izmena:
Vrh Dno