sikili je napisao(la):
Po meni si jedino trebao da ubacis kruznu neonku iza prednjeg otvora
od subwoofera, odnosno otvor za hlađenje i imao bi bolje osvetljenje
prednjeg pleksija. 🙂
Jos samo da mi kazes gde da je nabavim
😉
Sto se tice ulozenih para, samo u pocetku sam imao veca ulaganja kada sam pazario kuciste (82€) i gotovu providnu stranicu (23€) (tada bas i nisam imao u planu DIY modovanje). Kasnije sam kupio neonke za 900din, 4 fan-a (4x300din), rounded kablove (po ~250-300din), plexi (500-600din, ne secam se tacno) i razne sitnice (buzire, srafove, diode, pasta za poliranje...etc) za neke sitne pare. Ostatak materijala sam nabavljao za dzabe ili sam vec imao. Bitna stavka je alat (busilica, turpije, smirgle, noz za plastiku, skalper, i ostalo) koji uglavnom, sav imam.
Sada vidim da sam pogresio sto nisam u startu ofarbao unutrasnjost kucista, jer me sada mrzi da sve rasturam pa cu najverovatnije tek na prolece ili leto to da uradim.
@_/Neo\_ : Na zalost, tip nema toga na prodaju, meni je dao jedno parce, a on kupuje od nekog privatnika iz cacka koji se bavi poluproizvodima od aluminijuma. Verujem da ima negde da se kupi, ali nisam nasao. Inace, ovo je najsitnija (ima krupnijih) i ne moze da ti sluzi kao filter. (pre nego sto sam nabavio mrezu, padalo mi je na pamet da kupim u knjizari onu zicanu ofis korpu za otpatke i rasturim
😉 Video sam kasnije da i na zapadu moderi to rade - sto da ne.
Sad mi je zelja da uzmem neki jeftin krsh od kucista i da ga zbudzim (posto je mnogo lakse i opustenije kasapiti jeftino kuciste od chiefteca ,) )