Šta je novo?

[CASE] XIGMATEK ASGARD

...koliko je rastojanje od maticne do prednjeg poklopca kucista.

Koliko se sjećam od stranice na koju kačiš matičnu pa do poklopca imaš nekih 17cm, od matične do poklopca 16,5cm...

- U mom slučaju pored kulera (AC Freezer 64 Pro PWM) ostaje još mjesta za jedan ventilator na poklopcu. (naravno da ga nisam zatvorio pleksiglasom) ;)

@Villy_Da_Man
odlican opis kucusta, bas me interesovalo da li vredi oko 3500 din.
hvala:)

Kupio sam ovo kuciste za 3500din danas.
U pitanju je "Asgard I" koji je po meni mnogo lepsi od dvojke.

Sto se tice "Screw-less" pribora koji se dobija uz kuciste skinuo sam ga, i umesto njega stavio srafove posto je jako klimav i prakticno neupotrebljiv.

Jedine zamerke su sto je ventilator koji se dobija uz kuciste malo bucniji i sto se mnogo prasine vrlo brzo nahvata na prednjem donjem delu maske na mestu na kome stoji ventilator.
To mozete da resite tako ste cete staviti neku "ultra silent" 12-icu napred i nazad ili jednostavno skinite prednji donji filter (sundjer) za vazduh.

Jedina stvar koja me interesuje i malo buni je jedan deo koji sam dobio uz kuciste i ne mogu nikako da shvatim zasta sluzi pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu vrlo zahvalan :)

kuciste.jpg

u pitanju je deo koji je uokviren crvenom bojom. :)

@digitalis888:

Taj deo srafis iznutra na zadnjoj strani i to je tool za katanaC :D Imas zljeb ,videces

To je vezica za vođenje kablova kroz kućište, imaš slike u postu #7

Nazad
Vrh Dno