Šta je novo?

Case ludacki modding

• Začetnik teme Začetnik teme Fikro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fikro

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2007
Poena
319
Nećete moći da verujete šta je čovek uradio od kućišta, par fotki::smoke:

Prilozi

• Biomechanical 1.webp
    Biomechanical 1.webp
    305.1 KB · Pregleda: 713
  • Biomechanical 2.webp
    Biomechanical 2.webp
    286.7 KB · Pregleda: 537
Poslednja izmena:
PRedobro mada vidjao sam i dosta bolje 🙂

a meni se ovo ne svidja ljudi 🙁

@Tihomire, Srdjane....nije zlato sve sto sija 😀

Znam ovo kuciste 🙂 ....jedno od boljih modova. Jako mi se svidelo kod ovog kucista, sto je od najobicnije gas-maske dobio namunjene povrsine ,) , pogotovo mi se svidja fora sa hardovima sto je odradio.

zanimljiva originalnost
ali meni je licno ruzno

Dosta je se potrudio, ali za moj racun suvise jezivo.

Stvarno jeste odlican mod,ali i meni se vise svidja ne znam...Armor ili Antec 900😀,tj.mnogo je....hm.."neuredno" kuciste lol:zgran:

Poslednja izmena:
ovo sam vec negde video,... ah da secam se da kada je goreo stan jedan monitor je bio prilicno slican ovom modu!!! Zao mi je sto monitor nije sacuvan pa da se pohvali burn modom 🙂

Podseca me na kuciste koje je lik uradio inspirisan Doom 3 igricom. Delove je radio na osnovu detalja iz igrice, odradjeno mnogo dobro, mozda je neko video to kuciste. Ovo je u odnosu na to njegovo malo dete, ali zanimljiv projekat, osim sto mi se ne dopada finalno resenje, ali trud je svakako za divljenje 🙂

bolesno...zamisli da ti ovo kućište stoji na stolu i da svaki put kad sediš ispred kompa jednim delom oka vidiš i njega 🙁 fuj....

@Tihomire, Srdjane....nije zlato sve sto sija 😀

Znam ovo kuciste 🙂 ....jedno od boljih modova. Jako mi se svidelo kod ovog kucista, sto je od najobicnije gas-maske dobio namunjene povrsine ,) , pogotovo mi se svidja fora sa hardovima sto je odradio.

Tebi se ne svidja ono od plexija, a svidja ti se ovaj grob.. .Zali Boze truda i para...:S:

Sto bi rekli u mom selu: "Tuzan ti je on" :d
Mislim da bi mi kevu strefila srcka kada bi videla da ovo drzim na stolu.
Mada mislim da bi se i ja na trenutke strecao kada bih ga primetio kraickom oka dok radim na racunaru

Tebi se ne svidja ono od plexija, a svidja ti se ovaj grob.. .Zali Boze truda i para...:S:

Siki ovo je i Bog i otac za ono kuciste (po mom misljenju)! Ovo kuciste, kako god tebi izgledalo, je neka vrsta umetnickog dela 😉 ....Cim kuciste nije kao i svako drugo, cim se razlikuje (tj. originalnije), odma je gadno, djubre, straaasno.... Za promenu, pogledaj malo preko svojih granica, pa onda komentarisi...bar tako ja radim 🙂

:wave:

^Kuciste je u nekom dark fazonu i to se vecini ljudi ne svidja kao i sto vidis iz prilozenog.I nisu ovde nikakve granice u pitanju vec ukusi, tako da uopste nema smisla raspravljati se oko toga!

Video sam ovaj mod odavno,fenomenalno odradjeno,nema sta,ali ja ovako nesto ne bih drzao kod sebe,posto ne volim takav tip modovanja.
A sto se tice sablasnosti,pa lik to voli,sto osparavate kvalitet moda samo zato sto to nije vas stil.

A sto se tice sablasnosti,pa lik to voli,sto osparavate kvalitet moda samo zato sto to nije vas stil.

+1

Hocete nesto morbidnije ? :-devil-:
Evo vam : http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=137923

Napominjem da je vrlo bitno prelistati ceo navedeni tred i videti sve fotke, posebno na strani 3 i 4, gde se u celosti vidi gotov mod.

Recimo, ortak i ja imamo identican ukus za muziku, ribe i pivo, ali razlicit kad su u pitanju mobilni telefoni i modovana kompjuterska kucista. On bi 'ubio' za jedno ovakvo, ja bih ga najradije polio benzinom, zapalio i zavrljacio niz liticu, da ga vise nikad ne vidim i ne sanjam :smash:

Ali se mora priznati inventivnost, masta i trud za izradu istog. To vazi za najodvratniji i za najlepsi mod na svetu.

Poslednja izmena:
Iskreno,ne bih pozeleo nijedno od pomenutih na svom stolu,ali ukusi su razliciti :wave:

meni je ovo ocajno... mislim svaka cast na trubu ali bio je malko cudno usmeren 😀

@petarboj: O kakvoj ''trubi'' je rech? :d
Shala naravno 🙂

Poslednja izmena:
Meni je kul ali je jako neprakticno, i kakva je ono fora sa hladjenjem procesora? Nema kuler nego neke 3 cevke idu sa njega (mislim na 1. kuciste)

Prebudzeno debelo za moj ukus... Cak i da mi se svidja, postavlja se pitanje kako bi morao da sredim sobu da mi bude u skladu sa kucistem ili obrnuto??? :zgran::cigar:

Imate onog lika što na buvljaku prodaje ljudsku lobanju, pa kome se sviđa ovo - eto materijala za modovanje. :d

Nazad
Vrh Dno