_/Neo\_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 8900k
- Matična ploča
- MSI Z370 SLI+
- RAM
- 2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
- GPU
- Sapphire RX580
- Storage
- Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
- Zvuk
- Sound Blaster Audigy FX
- PSU
- Corsair RM650i
- Kućište
- Cooler Master 690 1st gen
- Monitor
- Dell U2422H + HL P24 G5
- Miš & tastatura
- Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
- Laptop
- Dell Inspiron 15
- Mobilni telefon
- Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
- Pristup internetu
- ADSL
Naime posle mog prvog modovanja, odlučio sam da napravim skroz drveno kućište, sa primesama pleksiglasa, vode (eventualno), malo lima. Naime dole u attachu je slika renderovana u AutoCAD-u koji mi je služio da koliko toliko ovo liči na nešto što je moja zamisao. Pošto nisam profesionalac u CAD-u primetićete da je donji deo prednje strane prazan. Tu planiram da stavim 2x8cm ventilatore da usisavaju vazduh i u sredini da stavim za početak 2xHDD Rack-ove a posle CM AeroGate. Ovo N koje vidite planiram da napunim vodom (da stavim plexi sa obe strane i da ispunim plavom technošću). Dimenzije su 50x50x35 (dxšxv). Takodje imam na umu da na donju dasku koja je 50x50 stavim one klizače, koji se koriste za ladle na stolovima i što se koristi za ono izvlačenje tastature, tako da se cela prednja strana sa sve matičnom, svim karticama i napajanjem izvuče. Planiram da ovaj gornji deo koji je zasad predstavlljen kao plexiglas zamenim sa punim drvetom a da ispod toga bude čelična konstrukcija u obliku X tako da može da izdrži monitor od 25Kg. Ako bi to radio onda bi se taj plexi preselio na boćne strane. Takodje na zadnjoj strani bi bilo mesta za 2x12cm ventilatore koji će da izvlače vazduh napolje. Ovi tamno braon delovi napred (ima ih 6) bi služili za CD Drajvove i koješta (od viška glava ne boli) i oni bi bilo od plastike koju bi skinuo sa 2 kućišta. E da i naravno da ce biti dosta neonki (planiram 4, 2 plave i 2 crvene, ili sve 4 plave)
E sad, voleo bi da mi neko od vas kaže dali je ovo sa šinama pametna ideja, i naravno da mi kažete kako vam se sviđa oblik.
P.S. izvinite ako je malo duži post
E sad, voleo bi da mi neko od vas kaže dali je ovo sa šinama pametna ideja, i naravno da mi kažete kako vam se sviđa oblik.
P.S. izvinite ako je malo duži post
Prilozi
Poslednja izmena: