DjoleMC
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2005
- Poena
- 865
Zelim da kupim uredjaj za auto (samo ekran) koji bih bezicno povezao sa telefonom i koristio andorid auto.
Malo sam trazio po Aliexpresu, citao i pogledao par recenzija, otprilike ono sto mi treba:
Wirelles android auto
10.26 ili 11.26"
Bluetoth (za konekciju sa audio sistemom u kolima - ovo je presudno, ne treba mi FM transmiter ni 3.5mm kabl, to svaki ima)
Linux (postoji i android varijante koji su valjda sporiji), meni treba samo da povezem telefon
Da je interfejs fluidan
Kamere nisu presudne, moze da ih ima ako ne podize mnogo cenu, eventualno prednja
Rezolucija sto bolja
Cena ~50-100e (ova gornja cena ako je bas mnogo bolji uredjaj)
Dakle dve stvari su bitne - bezicni android auto, i BT konekcija sa audio sistemom
Ne uspevam da se snadjem na aliexpresu u moru oznaka i modela, ako neko ima preporuku za konkretan model/oglas neka nalepi ovde.
Moze i sa KP ako nije duplo skuplji 🙂
Da ne bude zabune, trazim ovakav uredjaj:

Malo sam trazio po Aliexpresu, citao i pogledao par recenzija, otprilike ono sto mi treba:
Wirelles android auto
10.26 ili 11.26"
Bluetoth (za konekciju sa audio sistemom u kolima - ovo je presudno, ne treba mi FM transmiter ni 3.5mm kabl, to svaki ima)
Linux (postoji i android varijante koji su valjda sporiji), meni treba samo da povezem telefon
Da je interfejs fluidan
Kamere nisu presudne, moze da ih ima ako ne podize mnogo cenu, eventualno prednja
Rezolucija sto bolja
Cena ~50-100e (ova gornja cena ako je bas mnogo bolji uredjaj)
Dakle dve stvari su bitne - bezicni android auto, i BT konekcija sa audio sistemom
Ne uspevam da se snadjem na aliexpresu u moru oznaka i modela, ako neko ima preporuku za konkretan model/oglas neka nalepi ovde.
Moze i sa KP ako nije duplo skuplji 🙂
Da ne bude zabune, trazim ovakav uredjaj: