Šta je novo?

Carmageddon: Reincarnation

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
The Carmageddon reincarnation has been officially revealed. It’s called Carmageddon: Reincarnation, appropriately enough. (The website appears completely broken at the moment.) And it’s being made by the same team that created the original two games, Stainless Games.

The game’s clearly a way off, described as being “in the early stages of pre-production development”, aiming for a 2012 release. And then for all their press release’s boasts of independence they add that they’re looking for “a partner with whom to move the project on to full production.”

vise o tome...

Zvanicni sajt

Poslednja izmena:
E, evo je lepa vest.
Kad se samo setim koliko sam arcio keca i dvojku ......hm to su bili dani :smoke:

Ekstra, i tdr 2000 je bio zabavan.

me very happy...jedna od prvih igra za pc koje sam igrao... i medju najdrazima, sve delove sam cepao... dvojku ja mislim najvise...

Carmageddon II Carpocalipse now i Carmageddon 2000 sam igrao do iznemoglosti. Koja je to zabava bila.

Idemooooo... Jedva cekam 🙂

Jel igrao neko prealphu? Juce sam igrao nekih 4 sata bez prekida. Iako je puna glitcheva neverovatno je zabavna. Nisam 4h sastavio zadnjih 10-15god sigurno 🙂
Ima preaccess na steamu 22eur ili na torrentu, free 😛

Meni se jako svidja za sad i verovatno cu da kesnem u ponedeljak.

Igra je izašla.

Gameplay mi deluje da je pogođen.
Grafika i optimizacija su nažalost krš.

Losa optimizacija i cinjenica da se kola odmah uniste pri iole ozbiljnijem sudaru, za razliku od originala.

Baš to, igra od početka pa do izlaska izgleda kao da je u beti.

E sad ja sa 270X igram na nekim low-med podešavanjima da bih imao 30FPS i zabavno je.

Inače ne raspada se odmah auto posle kad se upgradeuje armor.

Nemam pojma, meni je ok i takav sistem.

Inače je prošlo dosta vremena a do sada je samo Eurogamer odradio review i to tek sad.

Nazad
Vrh Dno