Šta je novo?

card reader +simm reader ?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
jedno prilikom u nekoj radnji u gradu (BG) sam video
citac memorijskih kartica koji je imao i mali slot za izcitavanje telefonske simm kartice

zahvalan za bilo kakav "hint" gde bi to mogao da nadjem? (ili ako neko prodaje)

hvala za info, sad barem znam kako se zove. jos kad bih znao gde da trazim!? po radnjama gde sam trazio (a bilo ih je....), najcesce su me u cudu gledali...

Kontaktiraj Jasminu iz MSI Serbia putem emaila: [email protected] ili pozovi T: +381.11.354.59.88

Posto i ja planiram da kupim jedan Star Reader, hajde javi utiske, narocito u vezi sim kartice. Rad sa sim karticom se svodi na citanje telefonskih brojeva u imeniku i sms poruka kao i na pisanje istih, pa potvrdi ovo poslednje kad probas.
Cena je bila oko 1200-1300 dinara.

kupio sam spravu i evo izvestaja.
kompaktan i solidno dizajniran, spolja dobre izrade. kartice nekako "cupavo" ulaze u svoje slotove (ajd kao da pripisem tome da je nov...ali ipak)
sto se tice sim kartice, stvar radi sve ono sto pise u opisu, izcitava imenik i poruke. moguce je upisati i ili editovati staru staru poruku. u slucaju nove nije moguce staviti bilo kakav broj, tako da se upisuje poruka bez bilo kakvog tel broja. moze se arhivirati vise kartica i paralelno raditi sa njihovim podacima.moguce je menjanje pin-a sa kartive. imao sam ranije neke citace sim kartica, ovaj u tom smislu radi bez problema. na netu se moze skinuti uputstvo u kome su cini mi se opisane sve funkcije.
mislim da je to od prilike sve zanimljivo.

Vrh Dno