Šta je novo?

CAPTURE problem-beli kvadrat preko slike??

irac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
619
mi se jalvja kad grebujem video signal, a nemam pojama sto,

masina je sledeca:

XP 1700
256 DDr
Epox Kt 333
HDD 30Gb quantum 5400
Leadtek TH 170 Pro My vivo 64DDR
Win XP

pre sam radio sa Duronom na 1.0Ghz i Elzom Erazor III Pro ViVo a
sad sa novim kompom i novim komponentama mi se desava ovaj problem. Sve sam zamenio osim HDD-a da nije problem u njemu.

Beli kvadrat je na sredini slike od leve do desne ivize, kao da ga neko tu stavio.

Ne stoji stalno ali se pojavi pa nestane. i uvek na istom mestu.

Pomoc

irac je napisao(la):
mi se jalvja kad grebujem video signal, a nemam pojama st
Beli kvadrat je na sredini slike od leve do desne ivize, kao da ga neko tu stavio.
Ne stoji stalno ali se pojavi pa nestane. i uvek na istom mestu.

Pomoc

Proveri da li koristis neki softver koji nije registrovan, a istekao ti probni period?

Re: Re: CAPTURE problem-beli kvadrat preko slike??

gozilla je napisao(la):
Proveri da li koristis neki softver koji nije registrovan, a istekao ti probni period?
Ma jok koristim onaj sto am dobio uz karticu.

Drugar koga sam upoznao preko ovog sajta istu karticu ima samo HDD 7200 i nema tih problema, doduse klokovan je procesor na 1900-njegov a ja radim sa 1400

ima li neko resenje

GOZZILA

jesi li se prepoznao u ivim objasnjenju-pa kod tebe sam bio-znas da sam donosio komp.

Sve sam promenio osim HDD-a

Pomoc

Re: Re: Re: CAPTURE problem-beli kvadrat preko slike??

irac je napisao(la):
Ma jok koristim onaj sto am dobio uz karticu.

Drugar koga sam upoznao preko ovog sajta istu karticu ima samo HDD 7200 i nema tih problema, doduse klokovan je procesor na 1900-njegov a ja radim sa 1400

ima li neko resenje

imam isti problem, doduse sa MSI vivo
za capture koristim WinCoder 1.5
hard mi je Maxtor 20GB slim 5400
da nam nisu slucajno isti?? :S

Re: GOZZILA

irac je napisao(la):
jesi li se prepoznao u ivim objasnjenju-pa kod tebe sam bio-znas da sam donosio komp.

Sve sam promenio osim HDD-a

Pomoc

Ma znam, al' video si da je to na mojoj masini sve savrseno radilo. Ostaje ti jos da promenis hard :p Sto se nisi jos malo otvorio pa uzeo KD7. :D

Cao Gozzila

pa nisam imao kintu trenutno, sad kad skupim, samo cu da promenim HDD i da vidim o cemu se radi, ima nasa kartica opciju ENABLE MACROVISION pa sam sve iskljucio i probao 3 puta da grebujem signal i bilo je OK, ali definitivno cu da menjam i procesor-uzecu XP 2000, HDD i dodacu memoriju, normalno jedno po jedno .

Sta ima kod tebe.
Pozdrav

Vrh Dno