Šta je novo?

CaptchaTrader - konačno kvalitetno rešenje!

Ne meni kaspersky ne blokira net:) to je nesto kod tebe da nisi cacko nesto :D i ovaj CaptchaTrader radi savrseno :)

Poslednja izmena:
Svašta sam dirao :d ko da se seti svega..
Naći ću i to jednog dana:p
Je l' vama 15Kbps DL na FSrv ? Izgleda od servera do servera..na kome su linkovi, na starom Huawei modemu dok sam imao 1.5Mbps, isao je full brzinom, sada kada sam prešao na 6/1Mbps, max. transfer sa FSrv je oko 200KBps, nijednom još nisam video da se približio @400-500-600KBps

Svašta sam dirao :d ko da se seti svega..
Naći ću i to jednog dana:p
Je l' vama 15Kbps DL na FSrv ? Izgleda od servera do servera..na kome su linkovi, na starom Huawei modemu dok sam imao 1.5Mbps, isao je full brzinom, sada kada sam prešao na 6/1Mbps, max. transfer sa FSrv je oko 200KBps, nijednom još nisam video da se približio @400-500-600KBps

I kod mene je isto evo sad ide 15KB/s FSrv :(

A ti pročitaj na šta se odnosi 'neupotrebljivo' :cigar:

Znam za sta si napisao, ali je to kod tebe tako sporo, ne kod svih.

Pa koliko vidim nisam jedini, a koliko ih ima koji ne učestvuju u ovoj temi, pa još koliko ih ima u evropi,pa u svetu..ih!
Ti to garantujes za FSrv DL stream, ki da ti ga babo ostavio u nasledje ;)

Ma do mene je..!:d
:guitar::cigar:

btw, a ima i još jedna gadna fora (Connection Error...) koju FSrv ume da primenjuje..a to je da bez jasnog razloga blokira linkove ka nekim regionima..tako da mi se desilo da sam stovarao neku sezonu i stovarim sve linkove, samo fali uvek poslednji link od svake epizode..tako da sve što radiš,radiš uzalud, jer ne možeš da raspakuješ erhivu, (uvek fali taj poslednji link)..to sam posle naknadno saznao od nekog lika iz GB, pa mi neki fini Indijac UL-ovao te poslednje linkove na drugi host,pa sam tako mogao da zavrsim tu sesiju.

Poslednja izmena:
Da li neko ima Captchatrader notifier, reinstalirao sam Windows, a na sajtu ga više nema... A onaj jCatGUI baguje ponekad.

Već nekoliko dana ne radi:

Network Error (dns_server_failure)

Your request could not be processed because an error occurred contacting the DNS server.
The DNS server may be temporarily unavailable, or there could be a network problem.

For assistance, contact your network support team.

Vrh Dno