Šta je novo?

CaptchaTrader - konačno kvalitetno rešenje!

Gadjan

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2006
Poena
390
Evo čudim se kako neko nije već ovo pominjao...
Naleteh slučajno na ovo i oduševio sam se, jes za sada beta ali radi pa razbija za razliku od drugih pokušaja. Videćemo još kako će biti u budućnosti i da li će se ispostaviti kao trajno rešenje za smarajuće captche ali ono što mi se u startu sviđa je ideja i pristup. Kao što sam oduševljen ed2k i torrent protokolima tako sam i ovim :). Dakle prosto i jednostavno, međusobno rešavamo jedni drugima captche. Uloguješ se i rešavaš kad tebi odgovara, za redom, napucaš kredita i onda samo ostaviš menadžer i ne brineš više o mešanju linkova ili da li će ti plugin pravilno prepoznati, jer hoće :) pošto rešavaju ljudi. Uspešnost je preko 90%, a pluginovi trenutno postoje za MiPony, Jdownloader, Fritz!Load i pyLoad. Kredit se takođe skuplja brzo, evo slika kako to izgleda, dobiješ 7 kredita za rešen captcha a skida ti se 10 kada reše tebi, piše sve u FAQ. Naravno postoje i mogućnosti kupovine kredita kao i unovčavanja ali meni nije toliko interesantno kao free razmena, joj što volim kad se nekim smaračima kvalitetno doaka :-devil-:.

http://captchatrader.com/users/refer/Gadjan/

Evo mog linka za registraciju pa navalite :), možemo opet vozić kao u temi za antirecaptcha plugin. Pluginove imate na sajtu, samo idete na "earn credits" i dobićete captche za rešavanje i dok blejite po netu za čas napucate kredita za ceo dan skidanja :), a dobija se i procenat od referala pa preporučujte drugima. Mislim da je ovo konačno prava stvar jer druga rešenja su nepouzdana i kad neko i napravi makar i poluupotrebljiv recaptcha oni časkom promenu nešto. Prvo dupla slova pa okrenu naopačke, a evo danas vidim i pisana slova počeli da koriste.
9pp5ao.png

E sad jel postoji neki nacin da se skrati vreme jer je smor cekati minut? Za to vreme mogu deset capchi da otkucam...

Ja koristim ovo vec mesec dana, i stvarno je ok.

Jeste malo neefikasno čekati minut ali odlično je i ovako, to je zato što trebaš da dođeš na red za captchu. Cela stvar je tek u zamahu pa se nadam da će unapređivati sitem a možda i zavisi od broja korisnika. Nadam se da će vremenom kako baza raste biti više captchi za rešavanje i čekanje kraće.

Ja koristim ovo vec mesec dana, i stvarno je ok.
Pa što ćutiš :) što nisi podelio s nama? Kod mene je bio instaliran mipony plugin garant jedno dve nedelje a nisam ni znao šta je jer me jako mrzi da isprobavam nove stvari ako mi neko unapred ne kaže da valja i radi dobro. Kad sam tražio antirecaptcha plugin naleteo i na ovo pa instalirao i od tada stoji. Juče tek reko, aj da vidim čemu to služi a uz to još i ne radi :), onda videh da je potreban nalog pa sam otišao na sajt i video o čemu se radi.

Ovo i nije baš tako novo, ali dobro sad.
Koristim captcha trader isključivo za fileserve (zbog "too many wrong captchas" nakon 10 pokušaja), za ostale i nije toliko potrebno jer antirecaptcha ubode nekako.

A ovaj primer gore što si naveo, izvini ali morao sam:
Kuca se samo reč sa senkom (ili ako nema senku duža reč), nema potrebe da se kucaju obe, bez obzira da li zarađuješ kredit na captcha trader ili regularno kucaš u jdownloaderu ili gde već.

Znači ovaj slučaj konkretno samo dmenint.

Audible notifications (bez kojih je ovo priličan smor kucati) postoje samo za google chrome koliko je meni poznato. Ako neko zna kako namestiti na Operi nek javi.

Onaj antirecaptcha meni ne radi uopšte, niti vidim da nešto pokušava a i dobijam neki error zaboravih koji (za MiPony plugin govorim). Ako znaš nešto o tome baci post u onu antirecaptcha temu.

A ovo za senku i samo dužu reč vrlo koristan info, baš ću da probam jer stvarno smaraju dve reči. Samo od kuda bih uopšte trebao to da znam?! :) Kladim se da je više onih koji to ne znaju nego ovih drugih. Gde to ima uopšte da se pročita?

@Gadjan: Koristiš MiPony manager? Do sada sam koristio JDownloader, ali ako je ovaj "bolji"...što da ne. Jel imaš iskustva sa njim, kako se ponaša :)?

Pa šta znam, zavisi šta se smatra pod bolji. Oba su popularna i rade dobro to je ono najbitnije :), ostalo su detalji, nisam mnogo koristio jdown ali siguran sam da oba imaju prednosti i mane. Meni se nije dopalo što je trom i radi u javi a ni ceo njegov interfejs sa tim linkovima i stablima. Ali nekom su bitne razne opcije a to kod njega ne manjka, recimo ono oko rekonektovanja, IP adresa žongliranja itd, to zavisi od provajdera.
Meni to nije bitno, jer imam nisku brzinu (256k) i malte ne fixnu IP adresu (wireless) i MiPony mi je super, mada imam sitne zamerke oko baratanja listom i nekih bagova. I da, potreban mu je .net framework što je manje zlo od jave :) ali ipak najviše volim kad je program nezavisan, lagan i brz ko munja pre sam voleo USDownloader zbog toga ali sam morao da batalim zbog nekih nerešivih errora.
Ako te nešto konkretno zanima oko MiPony pitaj, možeš ovde, novu temu (nema nijedna o njemu) ili na pm. Mada nema šta mnogo da se kaže, radi dobro, nema pregršt opcija ko jdown ali ono najbitnije ima. Skini pa probaj, džaba je :).

E, to mi je bitno, da nije na prokletoj Javi. Probaću, nije problem ;). Imam do sada nekih 380 kredita (naravno, nisam sve do sad to radio :D).

Ja ovo koristim jos od februara,marta ne secam se tacno, tad je bilo staro mesec-dva pa je bilo malo ljudi da kucaju captcha pa su kodovi dolazili bukvalno u sekundi kad se posalje jedan odmah dolazi sledeci. Znam da sam za 10-tak dana po sat-dva kucao i napucao kredit na 15000 koji mi i danas traje, nisam potrosio ni 1/4.

Sada vidim sporije dolaze captche jer je popularnije i dosta vise ljudi resava ali u svakom slucaju jako dobro resenje.

Poslednja izmena:
Zanimljivo. Nisam znao do sada za ovaj projekat.

edit:
Uh... malo smara ovo čekanje, pogotovo jer mi često zakuca njihov sajt kada mi je pun download, pa moram da radim refresh kada mi se resetuje brojač.
Moraću ili da kupim kredite ili da ograničim brzinu download-a i naoružam se sa malo strpljenja.

edit2:
Grrr... PayPal. Znači ništa od kupovine kredita :/
Trošim kredite brže nego što mogu da ih dodam. Šta ću kada vučem sa 5 hostova istovremeno...

Poslednja izmena:
Imas zvucnu opciju kod resavanja, pa dok surfujes otvoris u nekom tabu pa kad ti stigne kod obavesti te zvuk.

@gadjan
Ako javlja grešku na antirecaptcha treba instalirati visual basic i visual c++ 2008 redistributable.
Bar je tako u jd-u, a ti probaj za mipony.

Lepo radi.
A ovaj anticaptcha jok!

Vala baš :), to jedino da imaš stotine ili hiljade aktivnih referala.
Ili da umeš da napišeš neki antirecaptcha program koji će automatski da rešava captche :D pa ga ostaviš da radi do večnosti.

Poslednja izmena:
Ima takvih resenja odavno i mozda najbolji je http://ocrhood.gazcad.com/

Evo citata sa JDownloader foruma:

1.ocrhood.gazcad.com - The Turkish solution
Spoiler:

General information:
ocrhood is a social system where people can solve captchas for others, earn credits with that and then let other people solve their captchas.
The difference is here that you can't pay for anything, it's 100% free.

JD integration:
1.Sign up at ocrhood, here:
ocrhood.gazcad.com/signUp.aspx

2.Download the manual installer, there is also an automatic installer but if you use that you can't rely on the instructions here because they're made for installing it manually.
ocrhood.gazcad.com/download.aspx

3.After extracting the captchaBrotherhood_setup.rar you'll have 2 folders.
Copy the folder "captchaBrotherhoodPlugin" to [your JDownloader programmfolder]\jd\captcha\methods
Then rename it to "captchaBrotherhood".
Then enter the folder and open the "account.txt" file.
Put your username at first line, put your password at second line, then save & close the file.

4.Now you still have the "captchaBrotherhoodSolver" folder.
Place it anywhere you want, then enter it and open the "captchaSolver.exe" File.
In there you first have to enter your logindata.

5.Now simply press the "Start" button.
For every entered captcha which is correct you get 10 credits.
For every false captcha you get -9 credits and the system solved captchas for you for 8 credits per captcha.
Note that those rates can change.
Also note that this is NOT a solution made by the official JD team so if you have any problems, please contact lelim, he made the system!

2.Captchatrader.com + JD Plugin
Spoiler:

General information:
Captchatrader is one of many captcha bypass services.
You need credits to let it solve ccaptchas for you.
You can either buy credits (captchatrader.com/captchas/buy) or earn credits by entering captchas for other users (captchatrader.com/captchas/solve).
In both cases you need an account which you can create here: captchatrader.com/register
Earning credits gives you 7 credits for each correctly entered captcha and letting captchatrader solve a captcha for you costs 10 credits.

JD integration:
Captchatrader made a plugin for JD.
You can download it here: captchatrader.com/plugins/
Just download the archive and unpack it, it comes with a readme.txt file.
It's important that your account always has at least 10 credits or the plugin won't work.
Note that this is NO OFFICIAL JD plugin so if you have problems with it please contact captchatrader, NOT us!
Having problems with the captchatrader plugin? Post your questions in the captchatrader thread.

3. marcelser's JD plugin for decaptcher.com
Spoiler:

General Information:
Decaptcher.com is one of many captcha bypass services.
To let it solve captchas for you you need to buy captchas [1000 captchas = 2$].
Compared to captchatrader the only difference is that you cannot earn credits (=captchas which can be solved by the service).

JD integration:
marcelser made a JD plugin for this service which you can download on the buttom of his post.
Please read the instructions which are located in the included readme.txt file.
Note that this is no official JD plugin which means no official support.
If you have problems with it please contact the developer of it, marcelser.

Sta reci, ko je ovo osmislio i sproveo je suvi genije!

Uf, malopre mi JD izbacio plugin error i pokusavajuci da skine file "pojeo" mi 250 poena dok nisam primetio sta se desava.

Captchatrader je stvarno dobra fora!
Danas sam probao prvi put i odusevio sam se.

Fale alarm ?
Zanimljivo da ga je Avira prijavila i kad Mipony nije aktivan.

VirSCAN.org Scanned Report :
Scanned time : 2011/08/18 12:08:35 (CST)
Scanner results: Scanners did not find malware!
File Name : uninst.exe
File Size : 57739 byte
File Type : PE32 executable for MS Windows (GUI) Intel 80386 32-bit
MD5 : 105ff62ffddb48eec5469a0f9f70df8c
SHA1 : adbdc3bc54fb5092952dc3920836babdcbdcac7b
Online report : http://r.virscan.org/00c4b6804619709e70b5918b85ebc34f

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    73.9 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Mene je smorilo jer sam stalno bio u minusu i više me je frustriralo nego što mi je koristilo. Lakše mi je da kucam kada treba.

Mene je smorilo jer sam stalno bio u minusu i više me je frustriralo nego što mi je koristilo. Lakše mi je da kucam kada treba.

Pa sta radis kada hoces da ostavis preko noci nesto da se skine,a i nemoguce je stalno biti pored racunara...

Možda ima android pa ukucava sa daljine :D ima vidim sad neka aplikacija i plugin za mipony što je dobro za ljude u gradu gde stalno imaš free wifi pa da kucaš captche kad treba, samo to je baš geekovski :D.

Pa sta radis kada hoces da ostavis preko noci nesto da se skine,a i nemoguce je stalno biti pored racunara...
Pa ionako skidam najveći deo stvari sa Rapidhare-a i Megaupload-a, a za njih ti ne treba poseban captcha, njih radi sam JDownloader.

Nazad
Vrh Dno