Gadjan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.05.2006
- Poena
- 390
Evo čudim se kako neko nije već ovo pominjao...
Naleteh slučajno na ovo i oduševio sam se, jes za sada beta ali radi pa razbija za razliku od drugih pokušaja. Videćemo još kako će biti u budućnosti i da li će se ispostaviti kao trajno rešenje za smarajuće captche ali ono što mi se u startu sviđa je ideja i pristup. Kao što sam oduševljen ed2k i torrent protokolima tako sam i ovim
. Dakle prosto i jednostavno, međusobno rešavamo jedni drugima captche. Uloguješ se i rešavaš kad tebi odgovara, za redom, napucaš kredita i onda samo ostaviš menadžer i ne brineš više o mešanju linkova ili da li će ti plugin pravilno prepoznati, jer hoće
pošto rešavaju ljudi. Uspešnost je preko 90%, a pluginovi trenutno postoje za MiPony, Jdownloader, Fritz!Load i pyLoad. Kredit se takođe skuplja brzo, evo slika kako to izgleda, dobiješ 7 kredita za rešen captcha a skida ti se 10 kada reše tebi, piše sve u FAQ. Naravno postoje i mogućnosti kupovine kredita kao i unovčavanja ali meni nije toliko interesantno kao free razmena, joj što volim kad se nekim smaračima kvalitetno doaka :-devil-:.
http://captchatrader.com/users/refer/Gadjan/
Evo mog linka za registraciju pa navalite
, možemo opet vozić kao u temi za antirecaptcha plugin. Pluginove imate na sajtu, samo idete na "earn credits" i dobićete captche za rešavanje i dok blejite po netu za čas napucate kredita za ceo dan skidanja
, a dobija se i procenat od referala pa preporučujte drugima. Mislim da je ovo konačno prava stvar jer druga rešenja su nepouzdana i kad neko i napravi makar i poluupotrebljiv recaptcha oni časkom promenu nešto. Prvo dupla slova pa okrenu naopačke, a evo danas vidim i pisana slova počeli da koriste.
Naleteh slučajno na ovo i oduševio sam se, jes za sada beta ali radi pa razbija za razliku od drugih pokušaja. Videćemo još kako će biti u budućnosti i da li će se ispostaviti kao trajno rešenje za smarajuće captche ali ono što mi se u startu sviđa je ideja i pristup. Kao što sam oduševljen ed2k i torrent protokolima tako sam i ovim
http://captchatrader.com/users/refer/Gadjan/
Evo mog linka za registraciju pa navalite