vladat1 je napisao(la):Looney Toon je u recenici pobio samog sebe. Rekao si "Piraterija kao pojava, meni licno ne smeta" a zatim "Meni smetaju ovi likovi na ulici koji prodaju po kartonskim kutijama diskove". Ako volis da kao sto kazes pogledas neki film i igricu sve to moras da negde kupis. Kod ljudi u kartonskim kutijama je najeftinije.
Sale KG je napisao(la):Ja čak i ne znam o kakvom se čupanju raadi!? :smash:
Looney Toon je napisao(la):Piraterija kao pojava, meni licno ne smeta. Jer naravno, siguran sam da kao i vecina ljudi ovde, i ja ponekad odigram neku igru, pogledam neki film. U svakoj zemlji postoji piraterija, ali u nekim razumnim granicama. Meni smetaju ovi likovi na ulici koji prodaju po kartonskim kutijama diskove (igrice, programe, filmove). Od njih poludim![]()
![]()
![]()
![]()
gx-x je napisao(la):a inace veci je problem nacin na koji se razvijaju igre za PC nego kolko kostaju igre, sve i da imas i oces da das 30-40e za novu igru, treba da das 300e za graficku kartu na kojoj ce to da radi, i onda za godinu dana opet i opet i opet...tako da narode, ja odustajem. Nema smisla, sve i da kupim pirata/original nemam na cemu to da igram, a za 200e vise ne moze da se kupi graficka koja ce trajati 2 godine (kao sto mi je ti4200 gurao 2 godine sve do farcry-ja, ili voodoo2/3 sve do kolina 2). Daklem, pirati ili n epirati svejdno vam je, na cemu mislite da igrate npr. STALKER-a ?! na GF 6600GT ? aA, malo sutra... PC mi ostaje ovakav kakav jeste, za igranje civ3/4 , AOE3, kolina2 i jos po koje voznje i strategije, MMORPG, a sledeci upgrade ce biti sony PS3 pa makar placao originale bar znam da ce dobro raditi i da se necu igrati po ceo dan sa namestanjem prihvatljivog nivoa grafike, igranjem na low detaljima, ucitavanjima zbog nedostatka 2gb rama itd.
Delija je napisao(la):@Civil
Sve ima svoju cenu. Hoces laksi nacin da zaradis 50 evra od cupanja glupo kabla?![]()
hejvule je napisao(la):Ma ovu nasu tupavu inspekciju su obucili da proverava windowse.
Znaci sve sve ali ako ti je win ilegalan jao si ga tebi![]()
ne lupa nego je to bila šalaamigastyle je napisao(la):Lupas.
Looney Toon je napisao(la):J
Da pojasnim:
Vecina nas koristi piratizovan soft i filmove, ali nesme da se dozvoli da svaki ***** koji ne ume ni racunar da koristi, prodje npr. Bulevarom, kupi i igra najnovije igre, koristi programe i gleda filmove![]()
amigastyle je napisao(la):Lupas. Za svaki program, za koji je potrebna licenca, moras da dokazes "poreklo", tacnije moras da stavis na uvid da je tvoja firma (ovde sada pricam samo o pravnim licima), vlasnik licence. Dakle, treba da pokazes racun, MAPS ugovor ili bilo koji drugi papir koji dokazuje da je program na tvom racunaru kupljen od strane tvoje kompanije. Ukoliko to ne mozes da dokazes, program se tretira kao nelicencirani. A to podrazumeva zaplenu, kazne, krivicnu prijavu... E, tu ti ni Rodrige ni njegova tetka ne mogu pomoci.
okmijun je napisao(la):sta si bre ti?? nazi?? za tebe moze a za "nizu" rasu ne??...odmori malo![]()
driver je napisao(la):sonijeva zashtita je u njegovom drajvu
driver je napisao(la):chovek koji je prvi Playstation provalio je neki grk
amigastyle je napisao(la):po ovim pitanjima se ne treba uopste saliti.
Izvinjavam se zbog OT, ali ništa me više ne nervira nego kad se neko tek pojavi na forumu i počne da lupa šamare levo i desno, ne znajući ljude, ne shvatajući senzibilitet...Ser_Zile je napisao(la):ne lupa nego je to bila šala![]()
MrSa je napisao(la):Mislim da kad se podvuce linija, da se dodje uvek do iste stvari: koliko imas para. Ako nemas, cupaces kablove, ako imas malo vise cupaces ponekad, a ako imas dovoljno, onda nikad... as easy as that. Retki su ljudi koji ne bi kupili original iako mogu da ga priuste, samo iz hira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari