Šta je novo?

CANYON slusalice

Vlad018

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2009
Poena
304
Zdravo svima.

Vec neko vreme imam slusalice Canyon CNR-HS3. Kostale su oko 10 evra, imaju 2 godine garancije. Preko zasebnog USB kabla se napaja bass vibration. Evo i zvanicnog linka:

http://www.canyon-tech.com/products/voip/headsets/CNR-HS3

Voleo bih da cujem utiske drugih koji imaju iste slusalice i misljenja onih koji se bolje razumeju u ovu oblast. Licno sam veoma zadovoljan udobnoscu i kvalitetom zvuka i mogu da kazem da u kombinaciji sa Creative SB0060 daju izuzetne gejmerske uzitke.

Pozdrav,
Vladan

Imao sam ih nesto kratko i shvatio da za te pare nema boljih (po meni) ...

Bas imam u planu da kupim jeftine sluske za nocno gledanje filmova i serija:D, verovatno cu uzeti ove.

Da li su dobre ove slusalice za multiplejer igranje i pricanje skypeom?

Ma sluske su genijalne. Ali sam hteo da cujem i misljenje drugih. :)

Ja ih koristim za CoD4mp i Ventrilo, Skype i sl. Jednostavno ODLICNE sluske!

Poslednja izmena:
Gde ih je moguce kupiti u BG i koja im je cena?

Poslednja izmena:
nemaju ih vise u pakomu u merkatoru, dana sam im slao mail, steta. ima ih na drugom mestu, ali kostaju 1850 din, tako da cu da sacekam

Ljudi, nije valjda da sam jedini koji ima ove sluske?!?

Izgleda da jesi:p. Evo ja sam kupio CNR-HS7 za 890 din, nisam mogao da cekam HS3, a i pitanje koja ce im biti nova cena. Mogu slobodno da kazem da su HS7 odlicne za ove pare:).

Ne sumnjam da su dobre, ali one nemaju bass vibration :(

ja imam ove hs7, uzeo u pakomu pre 5 meseci, platio 540din, sasvim su ok i za slusanje muzike i za gledanje filmova i za CS, ma da u CS umeju malo da *****u sa detekcijom zvuka.

Evo jos malo utisaka o HS7. Kao sto sam rekao, zvuk je sasvim dobar za ove pare, ali bi mogle da budu malo udobnije. Oni otvori za usne skoljke su prilicno mali, pa se usi usijaju posle kraceg vremena, bar se meni to desava. Inace, fino rade na integrusi, pre sam imao A4tech HS100 koje su se dosta lose cule na njoj.

Pa dobro, i nisu bas skupe. Ali mene i dalje zanima model CNR-HS3!!! :D

Koristim ih godinu dana.Pružaju zadovoljavajući zvuk na integruši i lagane su dosta,ja ih ne osećam na glavi i kad ih nosim satima,iako na prvi pogled izgledaju kabasto i dosta skuplje nego što stvarno jesu.Sam kvalitet izrade isto obećava(to će vreme pokazati ili opovrgnuti),ispadale su mi više puta,cimani su kablovi i za sada bez posledica.
Bass vibration na II jačini mi užasno smeta kad slušam muziku previše se trese i zna glava da zaboli od konstantnih basova dok na I jačini osećaj je skoro isti kao i kad je BV isključen,razlika je stvarno minimalna tako da je i prijatnije.
Izolacija spoljašnje buke NE POSTOJI!!!Kad stavite slušalice nema onog osećaja vakuma u ušima,čujete istom jačinom neku spoljašnju buku sa slušalicama na glavi ili bez.Čak i ako tiho slušate muziku možete prepoznati neke spoljne zvukove tipa razgovor,buku tv-a u susednoj sobi.Naravno potenciometar može da se odvrne + softversko pojačanje zvuka rešava taj problem.
Cena slušalica dovoljno govori,namenjena nezahtevnijim korisnicima pretežno sa integrisanim zvucnim kartama.Onome ko je uložio u PCI kartu ne bi trebalo da bude problem ni da da više para za slušalice tako da neka poboljšanja sa ovim slušalicama neće osetiti.

Napokon neko da ih ima! :)

Ja bass vibration regulisem softverski, ako je prejak smanjim ga i podesim da mi super odgovara. Neko voli jace basove neko slabije... Ali ipak je fora da vibrira.

s puder, trebalo bi da ih probas na nekoj boljoj zvucnoj. Ja sam koristio integrusu a sad sam na SB0060 i mogu da ti kazem da je razlika "Bog i sesirdzija"! A kako li bi tek bilo na nekoj boljoj zvucnoj mogu da pretpostavim...

Sve u svemu, rekao bih da si zadovoljan, zar ne?

Poslednja izmena:
Za te pare nema bolje.
Nisam audiofil "freek" što se i da zaključiti po mom hardveru i ulažem više u druge meni bitnije komponente.Ta vibracija daje iluziju da je bas jači nego što u stvarnosti jeste i ta vibracija je više namenjena za gaming za one "stresne" situacije pri eksplozijama ,kada odjednom od tihe atmosfere udješ u naizmeničnu paljbu,pa te trgne i diže adrenalin.
Ne znam koju integrušu imaš i koji hardver mada ta "live-ka" ne pruža bolji zvuk od integruša koje se danas pakuju,jer ipak je to jedno matorije parče hardvera što je i normalno.Bez ljutnje.
U svakom slučaju ako je bolji zvuk nema šta da kukaš.Ćuti i slušaj!
;)

Ma ne kukam, naprotiv! :)

Slazem se sa tvojim komentarom za bass vibration. Veliki sam ljubitelj CoD4 pa kad grune bombaaaaaaaa... Nisam ni ja neki audiofil, ali da je zvuk bolji nego na integrusi - jeste. Posebno u pomenutoj video igri.

Temu sam pokrenuo jer mislim da pomenute slusalice nisu bas popularne a definitivno su "best-buy".

Hvala ti na komentarima, s puder! Svakako bih voleo da se javi jos neki vlasnik.

pozz

bile su moj favorit, bash zbog tog vibro basa...medjutim, MRZIM slushalice sa mikrofonom....tako da sam posle malo duze potrage naruchio CANYON CNR-HP2...stizu do sledecje srede, pa pishem svoje utiske...

do tada evo kompletnog testa tog modela:
test CANYON CNR-HP2

Uh, pa razumem da volis dobar bas, a ovi kazu da je CNR-HP2 tu najtanji... I skoro su duplo skuplje od CNR-HS3...

A mikrofon uvek mozes da amputiras! :D

P.S: Upravo slusam Depeche Mode i imam jednu rec: JEZAAAAAA!!!

Poslednja izmena:
to jeste...imam drugara koji ih ima, i u fazonu je "ako ne slushash neki tuc-tuc apsolutno ti necje smetati jachina basa...." a sobzirom da sam ja u gitarkom zvuku, u principu on je zasluzan shto sam izabrao te...

Pa dobro, aj pa kad stignu sluske pisi nam utiske! :)

Jos ce neko da pomisli da radim za Canyon... :) :) :)

Da li mozda neko moze da mi kaze da li te Canyon CNR-HS3 imaju bolji zvuk od Philips SBC-HP250
Philips SBC-HP250

Pod zvuk mislim prvobitno zvuk pri slusanju muzike...Zasad imam integrusu sa gore pomenutim Philipsom i zadovoljan sam zvukom koji imam kod slusanja muzike,pa me zanima da li su ove bolje ili bar iste kao Philips jer bi trebao da kupim sluske a ne bih da se zeznem kao sa: Coby CV790...
Hvala svima na razjasnjenju :D

Poslednja izmena:
evo konachno mene sa izveshtajem o CANYON CNR-HP2

posle par dana silovanja slushki igrama, muzikom i filmovima, mogu opushteno da kazem i stojim iza toga da apsolutno vrede vishe nego shto koshtaju! ovo shto pominju u testu da je bas preslab je teshka nebuloza (dodushe ne slusham tuc-tuc, mozda cje ljubitelji takve vrste da osete drugachije). po meni je mozda ponekad i jachi nego shto volim jer mi zatrese slushke...
kvalitet je odlichan, kad ih bilo ko uzme u ruke odmah skonta da nije neki jeftin plastikaner...zavrshna obrada je fantastichna...
svidja mi se shto nemaju potenciometar na sebi, jer mi se do sada na svim low price slushkama prvo to zezne, i onda drama dok pojachash/stishash + shum...
nisu ni malo teshke, lepo se nose, ne pritiskaju i veoma su udobne...na 30cm pa na vishe apoluttno se ne chuje shta slushate...totalna tishina!
zvuk je odlichan, nema distorzije, niti probijaju na maximumu...
tako da moja ocena je chista desetka i topla preporuka svima!

Super, zligore, drago mi je da nisi pogresio. Ispade da sluske Canyon vrede vise nego sto kostaju...

Otišo levi kanal na slušalicama,zvuk je prigušeniji u odnosu na desni kanal. To se često manifestuje posle odredjenog vremena,korišćenja na slušalicama slabijeg kvaliteta. Kolko para tolko muzike ...ali bukvalno.

Nazad
Vrh Dno