Šta je novo?

Canopus edius videoFX plug-in problem

• Začetnik teme Začetnik teme zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zak

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2005
Poena
620
Instalirao sam edius 4.02. Nakon sto sam video prezentaciju videFX plug-in- resio sam da instaliram I njega…Instalirao sam plug in I desktop videoFX organizer I on Me je obavestio da je to aplikacija za organizovanje I costumizovanje efekata a da bih ih primenio na neki video zapis moram da startujem aplikaciju za video editing sto je ok I to sam I uradio tj startovao edius 4.02. Medjutim video sam da nisam dobio nista tj ni jedan od onih prelepih efekata koje sam video u videoFX organizer-u.Ostali su standardni efekti koje sam vec imao. Neznam kako da uvezem ovaj plug in. Na sve nacine sam pokusavao I nista😡. Procitao sam I manual I opet nista. Meni cak nedostaje I jedan korak iz Manuela tj da cekiram aplikacije u kojima ce se primenjivati ovaj plug-in. Neznam da li je felerican ili ja nesto lose radim.Probao i reinstal i opet nista!:wall:
Unapred zahvalan
Zak

Da odgovorim samom sebi...

a mozda nekom bude od koristi...Ovaj plug-in uopste nije za edius 4 vec edius lets edit pa me je to i cinjenica da ih je ista firma proizvela dovelo u zabludu.
Pozzz

Nazad
Vrh Dno