Mislim da si pogresio. H2 ima 2.5 incni ekran, S3 ima dvoincni a fuji s5600 ima 1.7 incni.
Jednu stvar sam zaboravio da napomenem. Jako me nervira kod mnogih digitalaca sto su jako spori, cak i kad se slika bez blica. Da li mozda znate koji su od H5, S3, s5600, s6600 nabrzi, koliko slika u sekundi mogu da obrade, koliko im treba da startuju, da napune blic?
nakon drzanja u ruci s6500, [nisam stigao jos ni da ga ukljucim] govori da je izrada tela losija nego kod prethodnika ali je objektiv odlican i cvrst [tokom zumiranja]
Stvarno neobično, pošto svi reviewi hvale izradu, posebno u odnosu na prethodnika (S9500). Ja sam odabrao tebi da verujem, u svakom slučaju. BTW, ne mogu da verujem da ga nisi upalio! Džizuz! 😉 Da li ima šanse da se jedan raspakuje i malo proba?
stigao je S6500 i kosta 390. prilicno dobra izrada, mehanicki zoom, fantastican senzor mada `samo` 300mm u poredjenju sa 432 koliko na kraju imaju H2/H5/S3 ALI i 28mm pocetnih sto mnogo znaci.
H2 i S3 nemaju tako velike ekrane pa u izboru ostaje samo jos H5 za 400 ili Fuji s5600 za 225 eur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari