nidza je napisao(la):Zar za tkiva ne treba neki malo bolji uređaj, kao što je, na primer - mikroskop?
Abdee je napisao(la):
sasabraj je napisao(la):To svakako,mislio sam na neka finija podesavanja.Da li neko ima da postavi slike detalja snimljene ovim aparatom???
driver je napisao(la):Moguce je, ali cesh morati da radish slichnu stvar shto je radjeno sa tim A610, da koristish neki difuzer za blic.
driver je napisao(la):Ochigledno se to ne samo ne moze kupiti kod nas, vec bi i po USA morao da trazish, jer to sigurno nije dzabe a ogranichena mu je upotreba. Na kraju mozesh i sam da ga napravish od neke plastike slichne ovoj na slici.
Nije lose,koja si mu podesavanja postavio???lexus je napisao(la):Jel ovo dovoljno blizu? Slikano sa S2 u supermacro modu, displej telefona...
PJ je napisao(la):Kad smo vec kod makro moda:
kada prebacim u makro mod i pokusam da fokusiram na neki predmet ispred, aparat krene da fokusira i jednog trenutka izbaci idealan preview, ali odmah zatim se slika zamuti i ostaje tako fokusirano. Jel ima nekog resenja?
Ne znam da li sam na Benchu vec postavljao ovo pitanje, ali su mi do sada svi davali odgovor: desava se, pokusaj vise puta. E, pa desava se u prevelikom procentu pokusaja, smara 🙂
driver je napisao(la):Pa jel si siguran da je fokusira kako treba ?
Abdee je napisao(la):Neces moci bez blica. Morao bi da vezbas jogu ako hoces da izbegnes senke. Umesto specijalnog difjuzera, lepo mozes da koristis ping pong lopticu koju ces nabiti na blic.
spaxon je napisao(la):Da li je neko probao ovo sa ping-pong lopticom?
Pa, za 1200 dolara, koliko košta komplet za pravljenje takvih slika, sigurno ćeš nešto moći da iskombinuješ. Napravi neki priručni ring, ukoliko S2 ima optiku da parira A610 sa onim adapterom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari