Šta je novo?

Canon Pixma MP 140

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Kupih juce ovaj multifunkcionalni uređaj u Rodic Marketu za neke smesne pare.
i sa njim sam dobio kertridze PG 37 i CL 38.
Interesuje me malo komentari ljudi koji su ih koristili i dali da refilujem ove kertridze kada se isprazne ili da ih zamenim sa PG 40 i CL 41.Cisto napomena da sam sa starim stampacem Lexmark Z25 refilovao kertridze 3-4 puta godisnje,znaci cisto kucna upoterba (stampanje dokumenata A4 formata,izrada omota za audio CD ili
DVD omoti za divX filmove bez boja znaci crno beli omoti).Unapred zahvalan.Pozdrav

vrlo bitno!!!
kada ih budeš punio prvo digni poklopac da oni dodju u dio gdje ih možeš lako izvaditi, zatim iščupaj kabal iz struje i onda ih tek izvadi. Napuniš, vratiš spustiš poklopac pa ga tek onda uključiš u struju. Jedino na ovaj način ćeš sačuvati kertridže da ti ne crknu posle prve dopune, a na ovaj način ih možeš nekoliko puta, ja čak uspio 10 puta, puniti kertridže.

Poslednja izmena:
tako je
par puta sam punio al sta kad meni donesu musterije i onda cap i ne radi vise. ne desi se uvek al se desava.

Ja Sam Kupio Isti Stampac, Zahvaljujem Na Savetu, Nadam Se Da Ce Funkcionisati

ipak molim odgovor , ako ipak crkne ketridz, dali sledeci put kupiti 40 i 41 ili ne?

Pa isplati se jer imaju kapacitet duplo veci od 37 i 38 al naravno tek kada crkne.

Dobri su ketridži za punjenje ali zavisi šta čoveka potrefi. Imali smo klijenta koji je punio preko 20 puta dotične ketridže.U svakom slučaju bolje da si kupio Epson multifunkcijski

Poslednja izmena:
Dobri su ketridži za punjenje ali zavisi šta čoveka potrefi. Imali smo klijenta koji je punio preko 20 puta dotične ketridže.U svakom slučaju bolje da si kupio Epson multifunkcijski

Da ti kažem iskreno platio sam ga 3.333,00 din i za te pare mi je bilo žao da ga neuzmem,a sa obzirom da se koristi isključivo za gore pomenute namene i sinu za VTŠ (informatički smer) nadam se da će nas služiti valjano. Pozdrav.

Ja imam mp190, ali i on koristi iste ketridze PG-37 i CL-38.
E, sad mene interesuje kad je pravo vreme da ih dopunim, sada mi pokazuje da je kolor ketridz na 1/3 a crni na 2/3. Da li da ovaj kolor dopunim sad ili da cekam da mi pokaze upozorenje?
Takodje me interesuje da li neko zna raspored rupica na ketridzu gde se puni koja boja?

67606966.jpg

Nazad
Vrh Dno