Šta je novo?

Canon MVX300 vs Sony HC35

• Začetnik teme Začetnik teme tomato
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tomato

Čuven
Učlanjen(a)
11.07.2003
Poena
619
Dajte neki komentar, šta uzeti od ove dve?

Čekam brzi odgovor 😉

Ja bi se opredelio za renomirani Sony !

Uzmi taj Canon pa da se poslr nadjemo i pokazemo drugim ljuima koji budu u slicnoj dilemi koji je bolji u cemu i konacna ocena.
Naravno, trebace nam i neutralan lik da se ne '"pocerupamo" !
;-)

Pogledao sam karakteristike mvx300, nisam imao prilike da vidim kvalitet snimka ali nije mi bas najjasnija inormacija o rezoluciji. Pominju rezoluciju od 1,33Mpixela i efektivnu (?) rezoluciju od 1Mpixela ali nema podatka kakva je rezolucija kamere u aktivnom camera modu kao sto to daje sony. Na pr. hc46e model koji je bolji od hc35e koja ima rezoluciju od 400Kpixela ima u ovom modu rezoluciju od 690Kpixela. Tesko je porediti dve kamere kada proizvodjac ne daje kompletne podatke. Neznam mozda neko ima dodatne podatke za canon?
Probao sam stariji sony model slicnih karakteristika kao hc35e i na otvorenom je slika sasvim solidna dok je u uslovima nizeg osvetljaja (snimanje u sobi) primetan sum u slici u odnosu na skuplji model hc96e ali to je i normalno s obzirom na razliku u ceni. Nadam se da sam ti vise pomogao nego odmogao u odlucivanju ;-)

Ja sam mislio da mi DVin nece trebati, al' sam se zezn'o 🙂 Kasetice su toliko jeftine da se uopshte ne isplati presnimavati ih, a montirani lossless materijal zauzima previshe mesta na DVDu. To ce se promeniti kada dodje bluray, ali onda cemo kupovati HD kamere 🙂

Jel ima slučajno neko ko je držao u ruci obe dotične kamere odnosno imao prilike da vidi snimak koji je napravljen korišćenjem istih? Znači isključivo mvx300 (ne 330i niti 350i) i hc35 (ne 36, 24, 44.....).

Nazad
Vrh Dno