Šta je novo?

Canon MV700i

artur

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
630
Da li moze da se prikljuci preko FireWire na PC bez ikakvih dodataka, odnosno da li ima direktan izlaz za PC.

Nerazumem te najbolje.
Kamera se na PC povezuje sa fireware kablom.Prikljucih ga sa jedne strane na DV out(in/out) tvoje kamere,a sa druge strane na port fireware kartice koju si prethodno stavio u maticnu polcu

artur je napisao(la):
Da li moze da se prikljuci preko FireWire na PC bez ikakvih dodataka, odnosno da li ima direktan izlaz za PC.
Da!
DV line in/out function for lossless duplication and transfer to computers for non linear editing
mozda ti eventualno treba kabl (ako ga nema u kutiji)

Nema ga u kutiji, treba ti 6/4 Firewire kabl, ja sam uzeo Belkinov od 1.8m za 9 evra.

Ajde, recite mi, gde ste uzeli tog Canona, ovde, ili preko? Koja lova, jako sam zainteresovan!

Da li je Canon MV700i bolji od Panasonic NVGS11?
Sta bi pre kupili?

Tu su negde po kvalitetu,s tim da je Canon jetiniji oko 20-ak evra,dok je Panasonic cini mi se malo manjih dimenzija

Cekaj sad mi nesto nije jasno, imao sam tu kameru na par dana i nema traga na njoj od FireWire prikljucka

Pa kako mislis da prebacujes video materijal na PC?

Naravno da moze, samo je potreban kabl i Firewire kartica

E onda ja nisam nesto dobro gledao, okretao sa svih strana kameru, imao i kabl i PCI karticu /Firewire/ ali nije bilo na kameri prikljucka, sto je najgore gledao na sajtu cannona i tamo kaze da nema dvi port

Nije mi sad taj model pri ruci, koliko se sećam FW priključak je ispod plastičnog poklopčića sa još nekim...

nesa69 je napisao(la):
E onda ja nisam nesto dobro gledao, okretao sa svih strana kameru, imao i kabl i PCI karticu /Firewire/ ali nije bilo na kameri prikljucka, sto je najgore gledao na sajtu cannona i tamo kaze da nema dvi port

Oce i to nekada

mislim da nepostoji kamera koja nema bar dv out

Koliko se sećam, ovo 'i' u nazivu Canon modela baš i znači da ima firewire-in (pored firewire-out koji imaju svi).

Jedino što nemaju svi modeli video-in (tj. koder chip za pravljenje DV zapisa na traku sa spoljnog analognog ulaza, npr. starog video recordera), imali su uglavnom američki sa onim ružnim imenima Optura, Elura... itd.

Uf, izvinjavam se, ono sto je bilo kod mene je bila mv 700, sam sam kriv sto nisam gledao na sajtu, jos jednom izvinjenje

ZorMi je napisao(la):
Koliko se sećam, ovo 'i' u nazivu Canon modela baš i znači da ima firewire-in (pored firewire-out koji imaju svi).
jeste "i" je oznaka za prisustvo dv in/out

A gde ima MV700 za te pare?

U BG,kod tebe u Novom Sadu su skuplje oko 10%

Calibra da li je to cena za novu 700i, meni nudili mv 700 ispalu iz kamiona ili tako neku verziju :) za 300 evra, ja im lepo rekao da spuste cenu, ionako nema dv port sto je velika mana po meni.

To su cene za nove kamere sa garancijom od 1god

Vrh Dno