Šta je novo?

Canon EOS 70D

Marti Misterija

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
955
*** moram ja jer Kosta zabushava, oc-uje tamo, sve se pushi i ne vidi se nishta..:sceptic: :crash:
Elem, 70D...
Canon EOS 70D Specifications by Canon Rumors
  • 20.2mp CMOS Sensor
  • DIGIC 5+
  • 19pt AF System (All Cross Type)
  • 7fps
  • Built-in WiFi
  • 3″ Vari-Angle Touch Screen LCD
  • ISO 12,800 Maximum
  • Dual Pixel CMOS Autofocus
  • Full HD Video
  • HDR
  • Multiexposure Mode
  • LP-E6 Battery
  • Announcement on July 2, 2013

konacno zamena 200 godina starog AF modula na xxD telima, pa recimo da je i bilo vreme! :d

Ne, 60x50mm ali u osnovnom paketu mozes da koristis samo 22.2x14.8mm tj crop faktor 1.6 u odnosu na 35mm.
Canon predvidja mogucnost doplate koriscenja senzora do 1.3 crop, 35mm i punog 60x50mm formata. Sa koliko mpix raspolazes zavisi od toga koji paket kupis:
18mpix, 1.6 crop, 300 sms, 300 min, 1gb data transfer - 20$ mesecno
24mpix, 1.3 crop, 500 sms, 500 min, 2gb data transfer - 30$ mesecno
35mpix, 35mm, 1000 sms, 1000 min, 4 gb data transfer - 40$ mesecno
60mpix, 6x5cm, 3000 sms, unlimited call, 10gb data transfer - 60$ mesecno

Canon najavljuje i mogucnost doplate za otkljucavanje dodatnih AF tacaka, boobs recognition, snimanja iza ugla, x ray mode za fotkanje kroz zidove i odecu, otkljucavanje dodatnog slota za karticu kao i koriscenje 100% trazila.
Uskoro se ocekuju i aplikacije, vidzeti kao i rukohvat oblikovan po vasoj ruci, rukohvat za levoruke i trazilo za levooke!

:d 😉

Poslednja izmena:
do 00 dlc!

:laugh: :d

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Hmmm, Marti, dobra ti šala sa drugim delom "specifikacija". 😀 To si se dobro setio,svaka čast.

Inače, stvarno je bilo krajnje vreme da ga objave, previše dugo na tržištu je 60D. Nadam se da će 70D biti veliki pomak unapred što se svega tiče, a ne samo kozmetičko poboljšanje u odnosu na 60D.

Javlja mi se da ce boobs recognition i trazilo za levooke biti hit, samo da Canonu prodam patentna prava! :d

Marti ti si moj idol, smejao sam se 15 minuta, gde se samo seti trazila za levooke, svaka cast:Klanjanje

u ***, posle 4 godine i 38 modela, Canon je promenio senzor :zgran:

Ja ne vidim da se iko bunio kada su Canonovi senzori bili 3 generacije ispred svih :d

Jedva cekam da vidim i neki novi 7D MkII ili kako god da ga krste, jer se ovaj 70D opasno priblizio vec vremesnoj, ali legendarnoj 7-ici! 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno