Šta je novo?

Canon Eos 450d

Kamenni

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2005
Poena
309
Pozdrav!
Shta mislite o ovom fotoaparatu?
Canon EOS 450D Digital Camera , 12.2 M. pixel, 3.0" LCD, CMOS sensor (Black Body) + Lens EFS18-55IS
Tacnije mislim da li zadovoljava kriterijume i potrebe za Fotografsku radnju?
Hvala!

Jel' sme u ovom threadu da se nudi nešto na prodaju? Ako ne, sorry, brišite post.

U svakom slučaju : ako nekog zanima EOS 400d, apsolutno ispravan, super očuvan, bez objektiva, ... može na PM.

Kupio sam 40d pa mi 400d ne treba više :)

A i teshko od golf loptice.Od ping-pong je vec verovatnije,mada je bilo par sluchajeva gde su naprasno crkli interni blicevi prilikom korishcenja neadekvatnih home-made difuzera (koji se kache na bliceve).

Shta mislite o ovom objektivu?
AF 70-300/4-5.6 DG MACRO za Canon SIGMA OBJEKTIV
Da li ga vredi uzimati?
Imam neku ponudu, ali neznam da li mi je uopste potreban!

Zavisi za koji se opseg odlucis... Portret ili makro, posto si rekao da ti tele nije potreban. Npr. EF 85mm f/1.8 USM i EF 50mm f/1.8 II. Ovaj drugi je prakticno dzabe. :)

Shta mislite o ovom objektivu?
AF 70-300/4-5.6 DG MACRO za Canon SIGMA OBJEKTIV
Da li ga vredi uzimati?
Imam neku ponudu, ali neznam da li mi je uopste potreban!

Pa da li ti je potreban takav telezum, to je pitanje :) Ta sigma je optichki dobra a mehanichki uzasna, i ja bih recimo pre uzeo Canona 70-210 USM ili 100-300 USM. Teze se nalaze, ali je uzivanje raditi sa njima, za te pare :)

I to shto kazes!
shta ti preporucujes za kupovinu kao sledeci objektiv?
prvo mi kaži koji aparat imaš i koje objektive i šta voliš da slikaš. hoćeš univerzalce ili za neku specifičnu primenu, wide ili tele, male ili velike...

Rastrči se za Canon EF-S 55-250 IS, i ništa drugo, ako nisi pri lovi. Alternativno Sigma 70-300 APO. Nije mehanički uopšte loša, a optički trlja nos žešće svemu ostalom u tom cenovnom rangu, izuzev spomenutog Canona sa stabilizacijom.

Vrh Dno