Šta je novo?

Canon BJC-6500

Misko78

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2004
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600K + Arctic Liquid Freezer III 420
Matična ploča
MSI PRO Z690-P DDR4
RAM
Kingston Fury Renegade RGB 3200 4x16GB
GPU
Gigabyte Aorus Master 3080
Storage
Kingston KC3000 + WDC-WD120EFBX
Zvuk
Onboard
PSU
Corsair HX1000i
Kućište
Phantex P600S
Monitor
Cooler Master GM34-CW
Miš & tastatura
Razer Basilisk Ultimate + Keychron Q6 Max QMK
Laptop
Macbook Pro M3
Mobilni telefon
Iphone 17 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jedna poznanica mi nudi A3 stampac iz naslova i nema pojma koliko da mi trazi love. Znam da je negde 2001 kostao 750DEM ali koliko sad to vredi i da li vredi uopste kupovati tu starudiju.

Prvo proveri da li postoje drajveri za XP.
Pa pitaj za stanje, jos bolje probaj ga.
Ako su na ova dva pitanja odgovori pozitivni, pitanje je sta ce ti A3 stampac?
Za CAD?
Onda vredi min 50 evra.

ima drajver za XP a koliko znam ona nije ni 100 listova odstampala sa njim i ima original zapekle ketridze. Ja sam nesto mislio da joj ponudim 100e. Ali ako neko misli da je to malo ili mnogo neka kaze ipak ne bih da je osisam. I da treba mi za CAD.

Poslednja izmena:
E vidi ovako poshto ti shtampaci ne koriste klasichne kertridze vec imaju patrone punjive i glavu-nosiljku na koju se isti mecu koja je takodje zamenjiva. Ako je glava zapekla morash da kupish drugu. Proveri koliko koshta. Nije mi cenovnik pri ruci al ako se ne snadjesh poshalji mi poruku pa cu da pogledam na poslu da li imamo njih na lageru i kolko koshtaju.
Nemoj da se zaletish pa da posle bude jaoj.

Imao sam iskustva sa njim. Dobar je, ali ako se nije koristio... moye mnogo da te kosta je ne podnosi stajanje. Zapušuje, prlja-mrlja, ali ako ga "redovno" koristiš odlican je. Nisam ga koristio za tehničke crteže već za malo konkretnije stvari. Najbolje je pitati servisere kako se pokazao posle toliko godina. Kao kod kola 🙂. Možda bih ga pak i ja pazario ali ne za tolike eureeee.

Ako je to štampač na koji ja mislim, a biće da jeste, moj prijatelj ga je u foto radnji koristio za štampu fotografija i štampač je odličan sa stanovišta kvaliteta štampe; kakav je u eksploataciji - zaista ne znam, ali ako je ispravan i tako malo radio, vredi svaki cent od tih sto eura.
Ako znaš šta ćeš sa njim, naravno.
P.S. Pri tome su mu kertridži toliko jeftini da ih se, malte ne, ne isplati dopunjavati. Biće da je 6-7 eura po boji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno