Šta je novo?

Canon A75 - cudan problem

Pirate

Čuven
Učlanjen(a)
09.03.2002
Poena
630
pozdrav

imam canon a75
a75.jpg

vec skoro 5 godina i do sada je radio savrseno, ali od pre neki dan pojavio se jedan cudan problem. kada se upali aparat ponasa se sasvim normalno, ali jednostavno na displeju je sve crno (kao da stoji nekakva maska preko objektiva). takodje prilikom slikanje sve slike su jednostano crne.
napominjem da se aparat ponasa normalno: radi blic, zoom, marko mod, pregled slika itd. ali jednostavno na dispeju se nista nepokazuje i sve slike koje mahinalno uslikao su crne.
da li zna neko o cemu se ovde radi? :S:
hvala

evo od mene +1 glas da se ovo stavi u sticky jer mi je prosle godine ustedelo mnogo zivaca a i para.

Pazi kad sam znao o chemu se radi,a da nisam ni otvarao temu.Najstrashnije je shto svakih 15 dana neko otvara teme sa apsolutno istim sadrzajem,a da mu ne pada na pamet da onako,chisto sporta radi koristi search.

^^^ Realno.

neji problem da se stavi u sticky. Sredicu jednu temu i stavicu.
Ali logicno je valjda da se uradi search pre postavljanja novog topica...
I kad postavim sticky garantujem bice likova kojih i to mrze da procitaju nego ce odma new topic.

Poslednja izmena:
hahaha, drugari opusteno :d
imam "forumske kulture" da uglavnom (skoro uvek) pre postavljenja pitanje prvo pretrazim forum u potrazi za slicnim podacima. moram da priznam da sam bio ubedjen da je ovo bas neki neobican problem, nepravedno i nicim izazvano nastao :), tako da se nisam bas uzdao u search. ali eto, bas sam debelo omanuo :smackbum:
i naravno, poruka je napisana jutros oko 9. to je dragoceno vreme (dorucak na poslu) kada se na brzaka proverava mail, vesti i obavljaju forumske aktivnosti, a to vreme traje veeeoma kratko.
sve u svemu, hvalo jos jednom :bottle:

Pa nema samo A serija te probleme :)

Ostali aparati su nebitni,i samim tim neisplativi za popravljanje.:-devil-:

Vrh Dno