interesuje me vase misljenje u vezi ovog fotoaparata? Kvalitet slika i poonasanje u radu?
znash kako, potreban je za cisto amaterske akrobacije. tipa, za slikanje rodjendana, zurki, opijanja i slicnih radosti. video sam slikice sa ranije verzija 4xx i skroz su cool.Znaci cenovni rang je striktno 11.500din
Nemate pojma koliko sam razocaran cinjenicom da su manuelne kontrole skoro nestale iz A porodice aparata... Pomerili ih na A6xx i A7xx 🙁
Ta P/A/S/M slova su cesto bila okidac za pocetak ucenja i zaljubljivanje u fotografiju... Ono kao, deder da vidim sta je blenda, sta je ISo, sta je expozicija i voila za koji mesec nastane jos jedan foto geek.
Nemate pojma koliko sam razocaran cinjenicom da su manuelne kontrole skoro nestale iz A porodice aparata... Pomerili ih na A6xx i A7xx 🙁
Ta P/A/S/M slova su cesto bila okidac za pocetak ucenja i zaljubljivanje u fotografiju... Ono kao, deder da vidim sta je blenda, sta je ISo, sta je expozicija i voila za koji mesec nastane jos jedan foto geek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari