Šta je novo?

Canon A400

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Dali duzina video zapisa kod ovoga aparata zavisi od kolicine memorijske kartice? Jer je kod A 75 to doslovce i objasnjeno ,a kod njega nista u vezi toga nije receno!

a400features6gp.jpg

sve je receno ;)

inace, A400 u vga rezoluciji postize bednih 10/fps.
sudeci po samplovima sa neta razlika izmedju njega i npr.A75 koji ima 15/fps
je vise nego ocigledna.
kod mene ce to verovatno biti presudno za kupovinu,mada mi je A400 kompaktniji i lepsi...i pravi cini mi se isto tako dobre fotke...

A400 i A75 ne moraju ni da se porede.
Daj jos malo para i uzmi A75.
Video sam negde bas na forumu da ih neko valja za otprilike 195e.
Potrazi malo...

Izvinite sto upadam, ali me zanima, da li A75 moze da snima video u zavisnosti od velicine kartice ili je ogranicen bez obzira na velicinu kartice. Ako moze iz iskustva, znaci neko ko ga je koristio. I kakav je snimak na 640x480. Hvala!

Ograničen je na 30 sec u 640x480 i na 180 sec u 320x240. Snimak u 640x480 je solidan ali sa 15fps. Ako ti treba video pogledaj neku minoltu, olympus ili fuji

Pa mozda ovde neko prica iz iskustva ili napamet.Jer za A 75 kazu da ima duzinu u zavisnosti od MB na kartici.A iz licnog iskustva na SAMSUNGU 301 digimax sa 128 MB sa mogo u 320* da snima preko 12 min. pa ajd sada ? Jedini pravi odgovor moze da da neko ko se stvarno susreo sa A 400,a ne ovako da mi prepricava sa Stivensonovog saita i sl.

O čemu ti pričaš, ko te je slagao za A75?! A75 ima ograničenje koje sam gore naveo. Postoji firmware hack za A70, može da se preradi i za A75 ko je vičan sa hex editorom (na sopstvenu odgovornost!) da limit u rezoluciji 640x480 bude 180sec. Sve preko toga je limit hardvera!

Poslednja izmena:
Alexandar je napisao(la):
O čemu ti pričaš, ko te je slagao za A75?! A75 ima ograničenje koje sam gore naveo. Postoji firmware hack za A70, može da se preradi i za A75 ko je vičan sa hex editorom (na sopstvenu odgovornost!) da limit u rezoluciji 640x480 bude 180sec. Sve preko toga je limit hardvera!

Da, ima ogranichenje ali meni se chini da oni to ubacuju limite da bi zastitili trziste camcodera. Kako je moguce da limit bude 3 min i za 320x240 i z a 640x480. Mislim, ne znam :trust:

...evo ja upravo citam uputstvo koje sam dobio uz A75...pa tu pise da zavisi od memorije!!Znaci ...ima tabela koja kaze da za 640*480 sa karticom 32mb daje 30 sec filma ali sa 512MB daje 499 sec filma??

Ukupno, covece, ukupno... Znaci da ponovimo jos jednom: 30sec za VGA i tacka. Ende. Kraj.

S1IS moze da snima neprekidno do punog kapaciteta kartice.

jeste...u pravu si...sad sam probao :(( ubacio sam CF256 i probao da snimam i nakon 30 sec pojavi se "busy" i stane..

Epa bar ih u necemu sije SAMSUNG (dobro dobro kvalitet)!

Vrh Dno