Šta je novo?

Cannon Fodder 3

Ivan®

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
855
img.php

GFI announce development of the sequel to a well-known tactical action - Cannon Fodder 3

Several military groups of Europe, Asia and Africa have made a military alliance to establish dictatorship by joint efforts. Your goal is to stop them at any cost… Even with a price of thousands lives of soldiers named “cannon fodder”, who are ready to die everywhere and every time it’s needed. ‘Cause it’s their work.

You have a small army which consists of only “cannon fodder” soldiers, who are ready to rush into fight with the enemy, sparing neither effort nor oneself. The player will have to pass several episodes full of cartoon violence among different locations, and the Earth is not the limit – it’s time to go into open space and show the enemy “who’s daddy”.

You’ll get classic isometric environment in full 3D, weather effects, change of time, destructible environment, physical water – all this and a lot more you’ll find in Cannon Fodder 3.

Cannon Fodder 3 is currently under development for PC and Xbox 360 platforms under Codemasters’ license.

--

About GFI

GFI, founded in 2003 by a group of experienced game industry professionals, is a leading Russian publisher of interactive software and multimedia products.
Our mission is to provide our partners with a full spectrum of professional publishing services including localization, marketing, online and retail distribution solutions for the Russian, CIS and Baltic territories.
Our goal is to maximize your opportunities by leveraging our experience, retail relationships and market knowledge to give your products the competitive advantage in our territories.

More info about GFI can be found at http://www.gfi.su

About Codemasters

Codemasters is a leading developer and publisher of best-selling interactive entertainment products for a global audience across multiple gaming platforms and channels. Established in 1986, the company’s dominant brands include Colin McRae DiRT, Race Driver GRID, Overlord and Operation Flashpoint; the company recently secured the exclusive worldwide video game rights to FORMULA 1. Codemasters is headquartered in Warwickshire UK, with North American operations based in Universal City, California. The company also maintains operations in Japan, Germany, France, Spain, Benelux and Malaysia.

More info about Codemasters can be found at http://www.codemasters.com

Poslednja izmena:
[youtube]bRaFfFuEOj0[/youtube]

Ipak prave verziju za PC i xbox 360, znam da su ranije hteli za psp.

John Hare radi na igri, a interesantan je i izbor izdavaca...

Poslednja izmena:
Odredjeni smek moze da ima, posto na igri rade bar neki ljudi koji su pravili prva dva dela, ali to je bila igra za to vreme, ne moze takav utisak da se proizvede danas. Sve se promenilo, a i ocekivanja su sasvim druga.

Ne bih se složio. Ja bez problema igram Cannon Fodder i dan danas s vremena na vreme. Jedna od retkih matorih i jednostavnih igara koja me ne smara da je igram.

Nisam ja rekao da Cannon Fodder-ov smek "ne vazi" danas, nego da ce DANAS tesko napraviti nesto sa takvim smekom, posto je sacinjen od mnogih stvari koje su bile deo tih ljudi u tom vremenu.

A gameplay ne moze da smara, posto je krajnje jednostavan i nikad bolji :)

Ne znam kako bi ovo funkcionisalo na dual-stick varijanti na xbox-u, mozda ne tako lose...

Iako mi je logicno da se raznorazne verzije danasnjih takvih shootera igraju na misu, nekad mi je bolji "osecaj" na joypad-u. Na misu sam svemoguc i prebrz i sve takve igre su mi iste, a na joypadu osecam tezinu svakog pokreta i nekako bolje primcujem sitne razlike u mehanici igre. Npr. Dead Nation mi je pravi primer za to, danas bih pre tako nesto igrao na joypad-u.

Ali ako Cannon Fodder bude sa istim konceptom, igracu ga kao na Amigi - na misu :).

Hesus Kristo i majko Marija! Ako mi sada nije srce poskocilo od srece :D.
Nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja!

Sto se tice portovanja ovog na konzole, moze nije problem :). Diablo 1 je mogao da se igra na PSX-u uz pomoc joypad-a, sto ne bi i ovo. Ali nadam se da ce PC verzija koristiti mis kao prva dva dela. Pitam se samo kako ce uspeti da naprave drugi intro, gledajuci da je stari poprilicno kultni ili ce mozda koristiti stari (Tipa Ron Perlman i Fallout serijal, ista pesma i isti cvetic drugacije slike, itd.), sve u svemu velika ocekivanja :D.

jao brateeeeeeeee!!!!!!!!!!! Da li će upropastiti uspomene?

Po slikama deluje uzasno... Cannon fodder u svemiru... Hvala braco Rusi...
But we shall see...

Ako su Rusi, igracemo se vise sa patch-evima, nego sa samom igrom hahhaah....this joke never gets old. Bas sam pre neki dan pichio Cannon-a na mob-u.

joj detinjstvo, joj mladosti...
samo da ne bude kao Fallout

Jel probao neko? Ima li bar malo šmeka originalne igre?

Koliko sam se lozio samo na Sensible Software muzicke intro-e iz Cannon fodder-a i Sensible Soccera. Da su ovu igru pravili Englezi pa da lici na nesto. A posto nisu ni Poljaci, Rusi ce cisto sumnjam da urade nesto....

Ucitavanje izmedju nivoa (kada onaj helikoptercic leti) mi traje po nekoliko minuta, u cemu je fazon??

Poslednja izmena:
Igra su totalno unistili , ni "C" od Cannon Fodder -a ,kao sto je nekada bilo na Amiga racunarima ! :(

Ono ucitavanje kao da ide sa DD diskete...

Učitava normalno. Igra uopšte nije loša, normalno je da se ništa ne može porediti sa originalom, jer u pitanju su stara dobra vremena :)

Ja mislim nikako.

Meni ucitava normalno.

Мени са овако матором машином из потписа учитава за неколико секунди :) пробајте другу верзију игре, други "лек" ил' тако нешто.

После пар одиграних нивоа игра ми се доста свиђа, први део сам играо јако мало и то наравно не на Амиги тако да не бих могао да поредим.

Nazad
Vrh Dno